AfterDawn logo

Doom täyttää 25 vuotta – Pelin luojalta tulossa uusi Doom-modi

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Id Software -peliyhtiön perustajiin ja Doom-pelisarjan alkuperäisiin suunnittelijoihin kuuluva John Romero on esitellyt Doomin 25-vuotissyntymäpäivän kunniaksi (Doom tuli myyntiin 10. joulukuuta 1993) epävirallisen – mutta henkisen – seuraajan Doom 4:lle. Uusi Sigil-modin fanipaketin ennakkomyynti alkaa aivan pian ja päättyy jouluaattona. Saataville se tulee ensi vuoden alussa.

Megawadiksi kuvailtu Sigil sisältää yhdeksän yksinpelitasoa ja yhdeksän deathmatch-moninpelitasoa. Termi "megawad" juontaa juurensa alkuperäisen Doom-pelin sisältämistä .wad-formaatin tiedostoista. Pelin modit olivat myös .wad-muotoisia. Nostalgian lisäämiseksi Sigil-fanipaketin pelitiedostot toimitetaan levykkeen muotoisessa USB-muistissa.

Itse modi tulee olemaan ilmainen, mutta helmikuussa ilmestyvät fanipaketit maksavat versiosta riippuen 39,99 (Standard Edition) tai 166 dollaria (Beast Box). Sigil on ennakkotilattavissa LimitedRunGames.comissa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT