AfterDawn logo

Doom täyttää 25 vuotta – Pelin luojalta tulossa uusi Doom-modi

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Id Software -peliyhtiön perustajiin ja Doom-pelisarjan alkuperäisiin suunnittelijoihin kuuluva John Romero on esitellyt Doomin 25-vuotissyntymäpäivän kunniaksi (Doom tuli myyntiin 10. joulukuuta 1993) epävirallisen – mutta henkisen – seuraajan Doom 4:lle. Uusi Sigil-modin fanipaketin ennakkomyynti alkaa aivan pian ja päättyy jouluaattona. Saataville se tulee ensi vuoden alussa.

Megawadiksi kuvailtu Sigil sisältää yhdeksän yksinpelitasoa ja yhdeksän deathmatch-moninpelitasoa. Termi "megawad" juontaa juurensa alkuperäisen Doom-pelin sisältämistä .wad-formaatin tiedostoista. Pelin modit olivat myös .wad-muotoisia. Nostalgian lisäämiseksi Sigil-fanipaketin pelitiedostot toimitetaan levykkeen muotoisessa USB-muistissa.

Itse modi tulee olemaan ilmainen, mutta helmikuussa ilmestyvät fanipaketit maksavat versiosta riippuen 39,99 (Standard Edition) tai 166 dollaria (Beast Box). Sigil on ennakkotilattavissa LimitedRunGames.comissa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki