AfterDawn logo

Counter-Stike: GO muuttui ilmaiseksi – Sai uuden pelitilan

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Huippusuosittu räiskintäpeli Counter-Strike: Global Offensive on muuttunut ilmaiseksi. Aiemmin reilun kymmenen euroa maksanutta peliä pääsee jatkossa pelaamaan täysin ilmaiseksi. Peliä kehittävän Valven ajatuksena on kuitenkin lyödä rahoiksi erikseen myytävien digitaalisten hyödykkeiden avulla.

Free-to-play-ansaintamallin lisäksi Counter-Strike: GO -pelissä on siirrytty toiseenkin muodikkaaseen trendiin: tuore päivitys sisältää tuen Danger Zone -nimiselle battle royale -pelitilalle. Kyseessä on alun perin PlayerUnknown's: Battlegrounds -pelin popularisoima ja Fortniten hyödyntämä pelitila, jossa taistellaan avoimessa ympäristössä kaikkia muita pelaajia vastaan.

Counter-Strike: GO:n aiemmin ostaneilla ei ole kuitenkaan syytä tuntea oloaan huijatuksi, sillä heidän tilinsä on päivitetty automaattisesti Prime Status -tilaan. Pelaajahaku yhdistää Prime-tilan pelaajat toisten Prime-tilan pelaajien kanssa. Lisäksi he saavat vain Prime-tilan pelaajille tarkoitettuja matkamuistoja, esinelöytöjä ja aselaatikoita. Muut joutuvat hankkimaan maksullisen Prime-tilan itselleen 13,25 euron hintaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT