AfterDawn logo

Palvelunestohyökkäys häirinnyt viranomaisten verkkopalveluita

Jami Virtanen Jami Virtanen
1 kommentti

Palvelunestohyökkäys on häirinnyt tänään useita palveluita Suomessa.
Hyökkäys on alustavan selvityksen mukaan alkanut tiistaina 25.9.2018 kello 13.00. Hyökkäyksen kohteena on ollut Suomi.fi-tunnistuspalvelu, jonka seurauksena tunnistusta palveluissaan käyttävät Poliisi ja Kela ovat kärsineet myös häiriöistä.

Väestörekisterikeskus kertoo verkkosivuillaan, että toimenpiteisiin on ryhdytty ja tunnistuspalvelu pyritään palauttamaan toimintakuntoon mahdollisimman pian. Myös lukuisissa viranomaisten, kuten Kelan, Poliisin sekä verohallinnon puhelinpalveluissa on ollut häiriöitä päivän mittaan, mutta niiden häiriöiden on ilmoitettu olevan jo ohitse. Myös Finnair kertoi Twitterissä ongelmista puhelinlinjoillaan.

1 KOMMENTTI

mjk1/1

ryzät taas vauhdissa, airiston tutkinnan häirintää..

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki