AfterDawn logo

Netflixin kovin kilpailija paljasti omat lukemat: 100 miljoonaa tilaajaa

Matti Robinson Matti Robinson
1 kommentti

Netflix paljasti hiljattain viimeisimmän vuosineljänneksen tuloksen, joka yllätti pääosin jopa positiiviset arviot. Suoratoistojätin kasvulukemat ovat erinomaisella tolalla, vaikka hintojakin on lähimenneisyydessä nostettu.

Noin 7,4 miljoonaa uutta asiakasta tarkoittaa, että palvelulla on jo 125 miljoonan tilaajaa, jolla se on selkeästi suurin suoratoistopalvelu. Suomessa Netflix on todennäköisesti täysin omilla luvuilla kilpailjoihin nähden, mutta täysin vailla kilpailua maailman, ja erityisesti Yhdysvaltojen, mittakaavassa palvelu ei kuitenkaan ole.

Tästä kertoo erityisesti verkkokauppajätti Amazonin tänään julkaisema luku, joka paljastaa, että kenties Netflixin kaikkein pahimman kilpailijan tilauspalvelu on kerännyt melkoisesti asiakkaita sekin. Toki Amazon Prime -palvelu tarjoaa paljon muutakin kuin striimauspalvelun, mutta esimerkiksi Top Gearin entisen kolmikon rekrytoiminen uuteen erinomaiseen Grand Tour -sarjaan kertoo Amazonin panostuksista alkuperäissisältöön.


Amazonin toimitusjohtaja Jeff Bezos paljastikin, että Amazonilla on nyt jo yli 100 miljoonaa Prime-tilaajaa. Kenties Netflixin lukemat patistivat maailman rikkaimman miehen paljastamaan oman palvelunsa lukemia, sillä tavallisesti Amazon ei ole kertonut Prime-tilaajien määristä.

Kirjakaupalla aloittanut nykyinen verkkokauppojen kuningas tarjoaa Prime-palvelullaan rajatun pääsyn video- ja musiikkipalveluihin, ilmaiset 2 päivän toimitukset verkkokauppatilauksille sekä lisäpalveluita, kuten Twitch Primen sekä Audible-äänikirjoja.

Huhut ovat kertoneet, että verkkokauppajätti saattaa saapui Suomeenkin jo tänä vuonna.

1 KOMMENTTI

Mempsi1/1

Onkohan viimeisen lauseen ”saapui” sana oikeassa ihan muodossa?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki