AfterDawn logo

JUURI NYT: Facebook ei toimi Suomessa

AfterDawn AfterDawn
1 kommentti

Yhteisöpalvelu Facebookin palvelut eivät tällä hetkellä toimi. Facebook.com ilmoittaa, että jokin meni pieleen, ja ongelmaa korjataan. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä mikä ongelman taustalla on.

Ennen Facebookin kaatumista yhteisöpalvelun emoji-toiminto ei suostunut latautumaan, mutta web-version kautta lähetetyt Messenger-viestit menivät kuitenkin perille.

Facebookin ongelmien vuoksi myös AfterDawnissa näkyvät Facebookin "Tykkää"-napit ovat rikki. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä.

Päivitys (15.09) Facebook näyttää toimivan jälleen.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

1 KOMMENTTI

Riittasara (vahvistamaton)1/1

Mikä on vikana, kun avaan facebookin niin sivu aukeaa, mutta etusivu ei, pelkkää vaaleansinistä, yläpalkissa on kyllä kaikki tiedot En pääse myöskään kirjautumaan ulos, enkä turvallisuus ja kirjatumis
sivulle.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT