AfterDawn logo

Samsungilta uusi kaareva kvanttipistenäyttö erityisesti pelaajille

Matti Robinson Matti Robinson
1 kommentti

Samsung on esitellyt uuden kvanttipistenäytön tietokoneille ja tähtää sillä erityisesti pelaajien kokoonpanoihin. CH711-mallissa on myös ilmeisesti ollut mielessä suunnittelijatyypit, ainakin promomateriaalin perusteella.

CH711 tulee myyntiin kahtena kokovaihtoehtona 27- ja 31,5-tuumaisena, joiden molempien resoluutio on 2560 x 1440. Yhtiön mukaan sRBG-matriisin peitto on 125 prosenttia ja näyttö tarjoaa 178 asteen katselukulman. Erikoisen näytöstä tekee tietysti 1800R kaarevuus, joka tarjoaa mielekkään katselukulman näytön jokaiseen kohtaan.

Samsung on siirtänyt resurssejaan OLED-paneelien valmistuksesta kvanttipistenäyttöihin, joka on huomattu erityisesti televisiopaneeleissa, mutta jatkossa yhä enemmän myös pienemmissä näytöissä. Pelaajille kvanttipistenäytöt toimivat OLED-näyttöjä paremmin, sillä niissä viiveongelmia ei ole samaan tapaan.

Kvanttipistenäytöt tarjoavat perinteisiä LCD-näyttöjä paremman värikylläisyyden, kirkkauden ja väritarkkuuden.

Tässä vaiheessa Samsung ei valitettavasti paljastanut milloin tai mihin hintaan CH711 tulee saataville, mutta lisää tietoa saatavuudesta ja hinnasta kuullaan jo ensi viikolla CES-messuilla. Messuilla esitellään myös muun muassa yhtiön uutta UHD-kvanttipistenäyttöä sekä muita uutuusnäyttöjä.


1 KOMMENTTI

RichardvonBacon1/1

Maksettu mainos? Mikä ihmeen viive? https://www.monitornerds.com/dell-up301...led-4k-monitor/ Tuossa esim. 0,1ms joka on parempi kuin missään näytössä. Hinta on asia erikseen, mutta esim. kontrasti on ihan ylivoimainen OLEDissa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki