AfterDawn logo

Ensimmäinen traileri kulttielokuva Blade Runnerin jatko-osalle!

AfterDawn AfterDawn
1 kommentti

Legendaarisen scifi-elokuva Blade Runnerin jatkoa on työstetty jo vuosia ja nyt vihdoin pääsemme nauttimaan ensimmäisistä makupaloista. Alkuperäisen teoksen ohjaaja Ridley Scott on nyt tuottajana ja elokuvan on ohjannut Denis Villeneuve, jonka käsialaa on mm. Arrival.

Blade Runner 2049 -elokuvan tapahtumat sijoittuvat 30 vuotta edellisen elokuvan ajankohdan jälkeen ja tällä kertaa tarinassa seurataan uuden blade runnerin, Ryan Goslingin näyttelemää hahmoa. Tarinaan kuuluu myös alkuperäisen elokuvan Rick Deckard, joka on kadonnut ensimmäisen elokuvan jälkeen. Deckardia tähdittää nytkin Harrison Ford.

Valitettavasti elokuvaa joutuu odottamaan vielä tovin, sillä ensi-ilta sillä on vasta ensi vuoden lokakuun kuudes päivä. Mikäli kuitenkin synkkä tulevaisuuden visio kiinnostaa, niin odottaminen todennäköisesti palkitaan.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

1 KOMMENTTI

AimoHuikka1/1

Toivottavasti eivät tee Star Warseja ja ota Deckardia mukaan vain sen takia että voivat tapattaa hahmon siirtääkseen manttelin eteenpäin. Hienointa olisi jos Goslingin ja Fordin hahmot tekisivät roolinsa tasavertaisina, kummallakin omat vahvuutensa jne. Noh, nähtäväksi jää. Pakkohan se on mennä katsomaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT