AfterDawn logo

Ubisoftin Prince of Persia nyt ladattavissa ilmaiseksi

AfterDawn AfterDawn
2 kommenttia

Ubisoft jatkaa 30. juhlavuotensa tarjouksia uudella ilmaispelillä. Tällä kertaa Uplaystä voi ladata ilmaiseksi Prince of Persia -pelin.

Elokuvaksikin Jake Gyllenhaalin avustuksella muunnettun legendaarisen pelisarjan 2008 valmistuneen PC-pelin voi nyt ladata Ubisoftin verkkopalvelusta täysin ilmaiseksi toistamiseen. Peli on luotu samaisessa Montrealin pelistudiossa, josta viime viikolla esitelty ilmaispeli, huippusuosittu Assassin's Creed on peräisin.

Prince of Persia on ladattavissa vain tämän päivän ilmaiseksi Ubisoftin verkkopalvelu Uplaystä.

Ilmaispelejä tulee tällä viikolla lisääkin. Kerromme lisää heti huomenna tulevasta ilmaispelistä, jotta muistatte käydä lataamassa kaikki ilmaispelit talteen.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

2 KOMMENTTIA

mcmopo1/2

Mistä olette saaneet tietoonne että pelin voi ladata vain tänään? Itse olin ladannut vain yhden pelin vuoden aikana ja kun juuri kirjauduin Uplayhin niin sain kaikki pelit ilmaiseksi. Onko tuohon tulossa jokin muutos vai miksi peli on vain tämän päivän ladattavissa?

OneMember2/2


SPECIAL WEEKEND

From December 15th to December 18th, get an additional
chance to claim the games featured in the Ubi30 PC giveaway!
If you missed any games, now is your chance to grab them!

Minulla on teksi "You already own all 7 games." koska olen kesän jälkeen ottanut jokaisen ilmaisen pelin Ubi30-kampanjasta.

EDIT: Ja nuo ilmaiset pelithän ovat;
Kesäkuussa - Prince of Persia: The Sands of Time
Heinäkuussa - Tom Clancy's Splinter Cell
Elokuussa - Rayman® Origins
Syyskuussa - The Crew
Lokakuussa - Beyond Good and Evil
Marraskuussa - Far Cry® 3: Blood Dragon
Joulukuussa - Assassin's Creed III

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT