AfterDawn logo

Tulevasta GoPro Hero 5 -kamerasta on vuodettu laajasti kuvia ja tietoja

Sami Koivunen Sami Koivunen

Tulevasta action-kamerasta on vuodettu laajasti materiaalia.

Isoimpana vuotona Reddit-käyttäjä on väitetysti saanut käsiinsä tulevan action-kameran ohjekirjan, josta ilmenee muun muassa, että 12 megapikselin kamera kykenisi kuvaamaan 4K-videota 30 fps:n nopeudella. Kuvanvakaajaa kamerassa voisi ohjeiden mukaan käyttää muuten, mutta ei 4K-videokuvauksessa tai yli 60 fps:n videossa. Lisäksi kameran väitetään tukevan GPS-paikannusta, olevan vedenpitävä ja hylänneen mini-USB:n USB Type C -liittimen tieltä.

Vuodetussa Vimeo-videossa puolestaan esitetään väitellysti Hero 5:n käyttöliittymää.

Mashable puolestaan jakoi kameran mittasuhteet paljastavat kuvat, kun alkuperäisen vuodon takana ollut Nokishita-sivusto poisti ne.Uusimpana huhuna The Verge uutisoi, että kamera tukisi äänikomentoja.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki