AfterDawn logo

Twitchin uusi toiminto saapui testaajille

AfterDawn AfterDawn

Suoratoistopalvelu Twitch on julkaissut odotetun ominaisuuden palveluunsa. Erityisesti pelien striimaamiseen tarkoitettu palvelu tuo nyt uuden kaveriominaisuuden, jonka kokeilu on aloitettu.

Friends-toiminto ei ole vielä saatavilla kaikille, vaan Twitch on jakanut kutsuja harvoille ja valituille. Kutsun saaneissa on mukana sekä PAX East -tapahtumassa testaajiksi ilmoittautuneita sekä yhteisön aktiivisia jäseniä.

Mikäli ei satu kuulumaan kumpaankaan ryhmään, niin ominaisuutta voi vielä päästä kokeilemaan ennen globaalia julkaisua, jos kaveripiirissä oleva betatestaaja lisää kaveriksi.

Ominaisuus on yksinkertainen, mutta varmasti aktiivijäsenille sitäkin tarpeellisempi. Se mahdollistaa muiden käyttäjien lisäämisen kaverilistaan sekä kavereille viestien lähettämisen tai "kuiskaamisen" (whisper). Kaverilista voi koostua maksimissaan viidestäsadasta Twitch-jäsenestä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT