AfterDawn logo

Applen päämajasta löytynyt ruumis paljastui työntekijäksi

AfterDawn AfterDawn

Eilen Applen Kalifornian Cupertinossa sijaitsevasta päämajasta löytyi ruumis. Santa Claran piirikunnan sheriffi otti vastaan ilmoituksen ruumiista, mutta tapauksessa tiedot olivat eilen vielä kovin vähissä.

Poliisi ei ole vielä tiedottanut tapauksen tarkkoja yksityiskohtia, mutta Applen tänään julkaisema lausunto kertoo hieman lisää uhrista. Kyse oli Applen nuoresta työntekijästä, joka löydettiin yhtiön neuvotteluhuoneesta kuolleena.

Raporttien mukaan kyse on latinalaisamerikkalaisesta miehestä, jonka läheisyydestä löydetty ase viittaa itsemurhaan. Viranomaiset eivät ole vahvistaneet vielä tietoja.

Apple on ottanut osaa ja kertoo työskentelvänsä uhrin läheisten auttamiseksi.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT