AfterDawn logo

Huonoja uutisia: Kaikki eivät saa Jolla Tabletia

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
3 kommenttia

Jollan uudenvuodentervehdys on harmillista luettavaa osalle Jolla Tablet -taulutietokoneen joukkorahoitusprojektiin osallistuneille: kaikki eivät tule saamaan tilaamaansa tablettia.

Tabletista on kuitenkin tehty pieni tuotantoerä, joka toimitetaan osalle tilaajista tämän vuoden alussa.

Ilman ennakkotilattua Jolla Tablettia jäävillä ei ole kuitenkaan aihetta masentua, sillä Jollan mukaan he eivät tule jäämään tyhjin käsin. Jolla vihjaa, että positiivisia yllätyksiäkin voi olla luvassa.

Jolla ajautui rahoituskriisiin marraskuussa, kun neuvottelut rahoittajien kanssa eivät edenneet suunnitellussa aikataulussa. Kriisi oli sen verran vakava, että työntekijöiden lomautuksiin ehdittiin varautua. Joulukuussa Jolla nousi alhosta ja kertoi saaneensa rahoitusneuvottelut onnellisesti päätökseen.

3 KOMMENTTIA

muppis1/3

Melkein ennakkotilasin. Työnantajakin oli tilaamassa jälleenmyyntipakettia. Ehkä onneksi ei tilattu, mutta harmittaahan tuo. Se paljon puhuttu ekosysteemi oli/on onneton. Mahdollisuus tehdä softilla rahaa puuttui täysin, se olisi tuottanut enemmän kuin pelkkä laitemyynti.

Sefriol2/3

Puhelimeen itseensä olin tyytyväinen, mutta tuolloinkin toimituksen kanssa oli ongelmia. Tämän jälkeen päätin etten tablettia osta ennen kuin tulee oikeasti kauppoihin.

Valmistuksen kanssa näkyy olevan aivan hirveitä ongelmia, jos tuotteen saamisessa kestää lähestulkoon vuosi.

muppis3/3

Originally posted by Sefriol:


Valmistuksen kanssa näkyy olevan aivan hirveitä ongelmia, jos tuotteen saamisessa kestää lähestulkoon vuosi.

Tabletissahan muutettiin speksejä pitkin matkaa aika paljon, kun tuli uudempaa tekniikkaa ja haluttiin sitä käyttöön. Se oli jo omiaan viivästyttään tuotetta, niin taas tulee uudempaa tekniikkaa.

Puhelin sinänsä on ok. Tuossa vähän kokeillut tuota Sailfish OS tabletilla (Nexus 7:lla), niin jotenkin ei oikein sovellu tablettikäyttöön. Tosin en kyllä oikein pidä Androidistakaan tabletissa. (mahdankohan oikeasti vain vihata tabletteja, en käyttiksiä?)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki