AfterDawn logo

Call of Duty: Black Ops 3 -arvostelut: Paljon sisältöä, mutta ei kauheasti uutta

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Vuoden yksi odotetuimmista ja samalla myös myydyimmistä videopeleistä on tietysti uusin Call of Duty -julkaisu. Räiskintäpelien ystävien pitkä odotus päättyi eilen, jolloin Call of Duty: Black Ops 3 saapui kauppoihin.

Kriitikot ovat kehuneet Treyarchin kehittämän pelin tarjoaman sisällön monipuolisuutta ja määrää, minkä ansiosta peli pystyy tarjoamaan jokaiselle jotakin. Muun muassa Black Ops 3:n zombie-pelitilaa on kehuttu. Polygonin mielestä pelin monipuolisuus on jo itsessään hyvä peruste ostaa uusin Black Ops. Samaan syssyyn Polygon kuitenkin antaa kritiikkiä Treyarchille siitä, ettei pelisarjaa ole kehitetty merkittävällä tavalla eteenpäin.

GameSpotin arvostelussakin Black Ops 3 koetaan kierrättävän tuttuja asioita, mutta sekin riittää säilyttämään pelisarjan maineen.


Alla pari videomuotoista arvostelua Black Ops 3:sta:

1 KOMMENTTI

raiku921/1

Kaikille tiedoksi Että PC versio on kuraa, eikä välttämättä toimi kaikilla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT