AfterDawn logo

Suosittu Popcorn Time -palvelu lopetti toimintansa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

Piraattien suosima BitTorrent-pohjainen suoratoistopalvelu Popcorntime.io on kuollut. Näin todetaan palvelun status-sivulla. Palvelun ylläpitäjistöön kuulunut "Wally" kertoo putsanneensa Popcorntime.io:n palvelimet kokonaan.

Popcorntime.io:n kaatumisen taustalla on ylläpitotiimin pitkään kestänyt eripuraisuus. Iso osa kehittäjistä irtaantui projektista, mutta jäljelle jääneiden tarkoituksena oli jatkaa palvelun kehittämistä vaikeuksista huolimatta. Tie nousi kuitenkin nyt pystyyn, kun palvelun domainin varannut kehittäjä lähti kävelemään ja otti samalla verkkotunnuksen mukaansa.

Popcorntime.io ei kyennyt vakuuttamaan verkkotunnusten rekisteröinnistä huolehtivaa Gandi.netiä siitä, että tunnukset kuuluisivat heille.

Sovellukset eivät lakkaa kuitenkaan toimimasta kokonaan, mutta jos haluat katsoa Popcorntime.io:lla jotakin sisältöä, joudut lisäämään sen magneettilinkin muodossa sovellukseen käsin.


Useimpien Popcorn Time -sovellusten sisältölähteenä käytettävällä YTS-julkaisuryhmällä on ollut tällä viikolla myös isoja ongelmia, minkä vuoksi ryhmän verkkopalvelut ovat olleet saavuttamattomissa.

4 KOMMENTTIA

mcmopo1/4

Voisin vaikka lyödä vetoa että netflixin hinta nousee lähiaikoina.

ProfaneX2/4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mcmopo:

Voisin vaikka lyödä vetoa että netflixin hinta nousee lähiaikoina.

Eikös siitä vasta uutisoitu että nouseepi :)

Kaffella3/4

Onneksi on http://popcorn-time.se

swatti4/4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Kaffella:

Onneksi on http://popcorn-time.se

Kiesus! Ite jo syöksyin katsomaan toimiiko tuo ja toimiihan se.

"Nothing to see here, move along..."

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT