AfterDawn logo

Näin saat Windows 10:n Cortanan hakemaan Googlesta

Matti Robinson Matti Robinson
4 kommenttia

Vaikka Bing on parantunut vuosien saatossa huomattavasti, monet pitävät Googlen hakutuloksia parempina. Jotkin haut vain toimivat paremmin Googlessa, ja myös Cortanan saa hakemaan Googlesta pienellä kikalla.

Ensiksi on varmistettava, että Cortana käyttää hakuun Chrome-selainta. Kun Chrome on asennettu, tulee järjestelmäasetusten oletussovelluksista (Käynnistä-valikko->Asetukset->Järjestelmä->Oletussovellukset) valita oletusselaimeksi Google Chrome. Tämän jälkeen Chromeen on asennettava Bing2Google lisäosa.

Asennuksen jälkeen lisäosa ohjaa kaikki Bing-haut suoraan Googleen, joten kun Cortana ei osaa vastata kysymykseen, se ohjataan Chrome-selaimen avulla Googlen hakuun. Tämän avulla Cortanasta saadaan irti sekä Microsoftin vastaukset että tarvittaessa Googlen osaaminen.

4 KOMMENTTIA

Duuhannes1/4

Miten saan Cortanan toimimaan Suomessa?

moiman2/4

Originally posted by Duuhannes:

Miten saan Cortanan toimimaan Suomessa?

Vaihdat kielen englanniksi. Suomenkielisenä ei toimi.

Michelola3/4

Miten saan windows 10 toimimaan? Saatanan paska vaan jumittaa "checking for updates" vaiheessa loputtomasti

hannibal_pjv4/4

Siellä on varmaan vieläkin ruuhkaa. Itse yritin asentaa tuon melkein kymmenen kertaa ja aina jäi jumiin. Sitten jätin sikseen ja vola parin päivän päästä ilmoitti haluavansa asentaa winkka 10:n...
Eli odottelua... linjoillamme on ruuhkaa...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT