AfterDawn logo

Netflix tuottaa uuden elokuvan Brad Pittin kanssa

AfterDawn AfterDawn

Netflix on kertonut uudesta elokuvahankkeestaan, jonka pääosassa nähdään Brad Pitt. Pitt liittyy myös elokuvan tuotantoon Plan B Entartainment -elokuvayhtiönsä kautta.

Elokuva on nimeltään War Machine. Kyseessä on satiirinen komedia Afganistanin sodasta. Elokuva ilmestyy ensi vuonna (2016) ja se nähdään tietysti Netflixissä, mutta sen lisäksi myös valikoiduissa teattereissa.

Pitt kertoo lehdistötiedotteessa olevansa innoissaan voidessaan olla mukana Netflixin kaltaisen globaalin jakelijan toiminnassa, joka tuo sisällön kuluttajille uudella tavalla. Pitt on elokuvan tuotannossa mukana olevan Plan B Entertainmentin yksi perustaja.

Elokuvaprojekti on yksi osoitus siitä, että Netflix yrittää edelleen nostaa panoksia oman tuotannon suhteen. Tähän mennessä Netflix on onnistunut tuottamaan monia tasokkaina pidettyjä ohjelmia, kuten ensi perjantaina kolmannella kaudella jatkuvan Orange Is the New Blackin.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT