AfterDawn logo

Google kertoo nyt onko lennolla WiFi tai istumapaikassa USB-virtaa

AfterDawn AfterDawn

Lentomatkustuksen tietojärjestelmä Routehappy on kertonut tehneensä sopimuksen Google Flightsin kanssa. Nyt Googlen lentoaikatauluja ja muita tietoja tarjoava palvelu osaa kertoa myös, että löytyykö hakemaltasi lennolta langaton lähiverkko.

Routehappy kutsuu tietoja yhteisellä nimellä Happiness Factors eli vapaasti suomennettuna "onnellisuuden tekijät". Nämä tekijät kertovat esimerkiksi löytyykö lennolta WiFi-verkkoa, istuimiin sijoitettuja USB-virtalähteitä tai on-demand-videota. Lisäksi tiedoista paljastuu millainen istuintyyppi on kyseessä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT