AfterDawn logo

Apple TV:n hinta tippui, HBO Now ja Game of Thrones yksinoikeudella

AfterDawn AfterDawn

Apple kertoi parhaillaan sen San Franciscossa järjestämässä lehdistötilaisuudessa Apple TV:n uudistuksesta. Tim Cookin lisäksi uudistuksista oli kertomassa HBO:n toimitusjohtaja Richard Plepler.

Apple TV tulee olemaan HBO Now -irrallispalvelun yksinoikeuslaite. Tämä tarkoittaa, että HBO:n kaapelitilausta vailla olevat tahot voivat tilata kanavan verkkopalvelun alkuun ainoastaan Applen laitteille hintaan $14,99. Palvelu toimii Apple TV:n lisäksi mm. iPhonella ja iPadillä.

Palvelu tulee saataville huhtikuun alussa ja mikäli sen tilaa huhtikuun aikana, niin ensimmäinen kuukausi on ilmainen. HBO Now'n kautta näkyvät mm. hittisarja Game of Thrones, jonka viides kausi alkaa 12. huhtikuuta.

Tilaisuudessa ei kerrottu saatavuudesta Yhdysvaltojen ulkopuolella. Suomessa jatkossakin kanavan sisällön saanee ainoastaan HBO Nordicin kautta.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT