AfterDawn logo

Suomalaispeli Cities: Skylines nousi Steamin myydyimmäksi jo ennen julkaisuaan

AfterDawn AfterDawn
6 kommenttia

Tamperelaisen Colossal Orderin kehittämä Cities: Skylines on noussut jo ennen varsinaista ilmestymistään Steamin myydyimpien pelien joukkoon.

Peli on kirjoitushetkellä edelleen Steamin Top Sellers -listalla ykkösenä. SimCityyn verrattu kaupunginrakentelupeli on onnistunut saamaan julkisuutta esimerkiksi jakamalla pelikopioita tunnetuille pelistriimaajille.

Peli ilmestyy varsinaisesti 10. päivä tätä kuuta. Pelin voi halutessaan ennakotilata Steamista.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

6 KOMMENTTIA

RekookeR1/6

Tuo peli on hyvä esimerkki mitä saadaan aikaiseksi, kun oikeasti tehdään hyvä peli harkiten, eikä vaan kuljeta kullan kiilto silmissä palaverista toiseen.

H4X0R-X2/6

Siis taas kerran julkaisematon peli Steamin myyntiykkösenä.

Kuinka monta kertaa ihmisten on poltettava näppinsä? Eikö se ole jo nähty, että pelejä ei kannata ostaa ostaa ennekkoon? Tässä muutama esimerkki: Aliens Colonial Marines, Assanssin Creed Unity, Battlefield, Evolve, Watch Dogs, Titanfall, Destiny ja lista jatkuu loputtomiin. Täysin keskeneräisiä, suuria pettymyksiä ja jopa suoraa valehtelua mainosmateriaalissa, kaikkea on nähty.

Mikä siinä on niin vaikeaa odottaa hetki ja ostaa vasta sitten kun peli on julkaistu ja arvosteltu? Sitten ne samat ennakkotilaajat ovat sitten valittamassa, kuinka peli oli keskeneräinen ja kuinka puolet sisällöstä oli jätetty DLC:hin. Olisiko aika tajuta, että juuri ennakkotilaajat mahdollistavat tämän, koska ostavat sikoja säkissä täydellä hintaa, joka tapauksessa.

Lopettakaan ne ennakkotilaamiset, niistä on vain haittaa kaikille.

Michelola3/6

no muttakun muttakun ennokkotilaamalla saa upean uniikin virtuaalisen X:n jollaista ei ole kuin miljoonalla muulla pelaajalla joten ei voi jättää tilaisuutta väliin ;'(

Matiasd074/6

Vihdoinkin jonkun aikaa odotettu Cities Skylines peli saa julkaisun huomenna katsoin tekijöiden live pelaamista youtubesta ja myös sen trailerin ja totesin heti että on pakko ostaa se heti kun se julkaistaan eli huomenna joten jos tykkäät Cities In Motion 2 ja Sim City 5 tyyppisistä peleistä niin kannattaa ostaa Cities Skylines peli se on paljon parempi yksityiskohdista krafiikoista ja todellisuudesta eli myös sen lisäksi että autot ja muut liikkuu niin sen lisäksi niiden pyörät pyörii oikeasti ja kääntyy.

late985/6

M

Originally posted by H4X0R-X:

Siis taas kerran julkaisematon peli Steamin myyntiykkösenä.

Kuinka monta kertaa ihmisten on poltettava näppinsä? Eikö se ole jo nähty, että pelejä ei kannata ostaa ostaa ennekkoon? Tässä muutama esimerkki: Aliens Colonial Marines, Assanssin Creed Unity, Battlefield, Evolve, Watch Dogs, Titanfall, Destiny ja lista jatkuu loputtomiin. Täysin keskeneräisiä, suuria pettymyksiä ja jopa suoraa valehtelua mainosmateriaalissa, kaikkea on nähty.

Mikä siinä on niin vaikeaa odottaa hetki ja ostaa vasta sitten kun peli on julkaistu ja arvosteltu? Sitten ne samat ennakkotilaajat ovat sitten valittamassa, kuinka peli oli keskeneräinen ja kuinka puolet sisällöstä oli jätetty DLC:hin. Olisiko aika tajuta, että juuri ennakkotilaajat mahdollistavat tämän, koska ostavat sikoja säkissä täydellä hintaa, joka tapauksessa.

Lopettakaan ne ennakkotilaamiset, niistä on vain haittaa kaikille.

Miks ihmeessä pitäis oottaa kun Youtube on täynnä videoita missä Youtubettajat ja striimaajat on saanut jo koodin. Siitä näkee kuinka hyvin/huonosti peli on tehty

H4X0R-X6/6

Originally posted by late98:


Miks ihmeessä pitäis oottaa kun Youtube on täynnä videoita missä Youtubettajat ja striimaajat on saanut jo koodin. Siitä näkee kuinka hyvin/huonosti peli on tehty


Kysyt että miksi pitäisi odottaa, miksi myöskään hätäillä? Jos kyseessä on oikeasti peli, joka ei polta näppejäsi ennakkotilauksessa, niin sitten kyseessä on se kuuluisa poikkeus, joka vahvistaa säännön.

Tästä voisi vetäistä vaikka kokonaisen 1000 sivuisen romaanin, mutta tyydyn vain viittaamaan viimevuosien polemiikkeihin asiasta. Esimerkkeinä näistä mm. jo mainitsemani Unity ja "Unity review embargo", sekä "Microsoft Xbox XB1M13". Joten luottoa siihen, että pelistä on kunnollista tietoa saatavilla edes julkaisupäivänä, ei oikein löydy.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT