AfterDawn logo

Civilization: Beyond Earth on pelattavissa ilmaiseksi viikonlopun ajan

AfterDawn AfterDawn
6 kommenttia

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth ja Saints Row -pelisarja ovat pelattavissa ilmaiseksi sunnuntaihin asti Steam-pelipalvelussa.

Uusimman Civilizationin ostajalle tarjotaan lisäksi tällä hetkellä 40 prosentin alennusta. Saints Row -peleihin ja vanhempiin Civilizationeihin alennusta on jopa 75-80 prosenttia.

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth löytyy täältä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

6 KOMMENTTIA

RekookeR1/6

Tuo on tylsä ja ruma peli

Lumikki2/6

Ilmaisuudella ei ole mitään merkitystä, kun (yksin)peli tuote vaatii internetin toimiakseen.

Miikkaa3/6

Originally posted by Lumikki:

Ilmaisuudella ei ole mitään merkitystä, kun (yksin)peli tuote vaatii internetin toimiakseen.

Mikäli pelaa vain yksinpeliä, tarvitaan internet-yhteys vain ensimmäisellä pelikerralla pelin aktivoimiseen, minkä jälkeen sitä ei enää tarvita, ellei halua pelata moninpeliä.

Quote:

INTERNET CONNECTION
The first time you play Civilization: Beyond Earth, an active Internet connection will be required. Thereafter, you will not need to have an active connection to the Internet, unless you wish to play a multiplayer game. If you purchased the game through Steam, you’ll also need an Internet connection to download all the necessary game files. While not required to play, if you wish to purchase any official DLC or browse for mods, you will also need an Internet connection.

http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/65980/manuals/Civilizaton_Beyond_Earth_Extended_Manual.pdf?t=1421351832


Lumikki4/6

Kiitos tiedosta.

Toimiiko tuo myös ilman kolmannen osapuolen asennettavia ohjelmia kuten steam tai origin client. Ainakin tuossa lainauksessasi siihen viitataan että toimisi jos ostaa kaupasta levyinä asian. Eli näin ollen ei tarvitse mitään internet pohjaista tiliä tehdä pelille.

Miikkaa5/6

Originally posted by Lumikki:

Kiitos tiedosta.

Toimiiko tuo myös ilman kolmannen osapuolen asennettavia ohjelmia kuten steam tai origin client. Ainakin tuossa lainauksessasi siihen viitataan että toimisi jos ostaa kaupasta levyinä asian. Eli näin ollen ei tarvitse mitään internet pohjaista tiliä tehdä pelille.

Samaisesta linkkaamastani pelin manuaalista löytyy vastaus tuohonkin. Kuten tuosta alla olevasta lainauksesta käy ilmi, Steam tili vaaditaan pelin pelaamiseen, vaikka ostaisit pelin levyversion.

Quote:

INSTALLATION:

Depending on how you purchased Civilization: Beyond Earth, there are two methods of installation available to you:

BOX INSTALL:

If you purchased a physical copy of Civilization: Beyond Earth, insert the DVD-ROM into your drive. You will be prompted to select your language, and then will have the option to install the game. You will be prompted during the installation process to install Steam if you do not yet have it installed, following which you will be asked to log into your Steam account. Follow the onscreen instructions to complete the installation. Please note that you must be connected to the Internet during this initial installation. If prompted for your product code (for disc-based installation), please note it is located on the back of this manual.

STEAM INSTALL:

If you purchased Civilization: Beyond Earth through Steam’s online storefront, 6 CIVILIZATION: BEYOND EARTH the game will automatically appear in your “Games” list. Click on the Civilization: Beyond Earth title to bring up the game page. Click on the Install button at the top of the page to begin installation. You can also choose to add a box copy of Civilization: Beyond Earth purchased through a store to your Steam account. From the Games tab, click on “Activate a Product on Steam …” and agree to the terms of Service. Enter your product key in the provided space and click on “Next.” You can download and play your copy of Civilization: Beyond Earth as if you had purchased it directly from Steam.

STEAM:

Civilization: Beyond Earth is powered through Steam, an online game platform and distributor. Steam allows for automated updates, ease of access to downloadable content, and a quick method to join your friends for multiplayer games. Steam is required to play Beyond Earth, and an Internet connection will be required only when you first run the game. See “Installation” above for more details, or visit http://store.steampowered.com for more information about this service


Lumikki6/6

Kiitos!

Ei tuolla sitten mitään tee, kun se on internet tiliin sidottu ja vaatii kolmannen osapuolen tietoturvan rikkovia ohjelmistoja. Edelleen säästyy rahaa kun ei tarvitse päivitellä PC:tä kun ei ole saatavissa toimivia pelejä miksi sitä päivittäisi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT