AfterDawn logo

Reikä näytössä: Nintendo kehittää mielikuvituksellisia laitteita

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

Sharp esitteli kesällä uudenlaista Free-Form-tekniikkaa, jonka ansiosta LCD-näyttöjen reunoja voi taivuttaa vapaasti kaarelle. Teknologian ansiosta vain mielikuvitus rajoittaa tuotesuunnittelijoiden luovuutta.

Nintendolla on tartuttu nopeasti tuumasta toimeen ja japanilaisyhtiö suunnittelee jo Free-Form-näyttöistä laitetta. Japan Times on saanut vihiä Nintendon aikeista ja kertoo peliyhtiön kehittävän laitetta donitsin muotoisen näytön ympärille – laitteen näytön keskellä on siis reikä. Free-Form-näyttö voidaan käyttää seuraavassa käsikonsolissa tai uudessa unen laatua seuraavassa laitteessa.

Japan Timesin mukaan Nintendo on Sharpin ensimmäinen asiakas, joka ottaa käyttöön Free-Form-näytöt. Edellä mainittu unimittari aiotaan julkaista vuoden 2016 kevääseen mennessä. Sharpin mukaan se aloittaa näyttöjen massatuotannon niin pian kuin mahdollista. Japan Timesin tietojen mukaan tuotanto alkaisi vuoden 2016 alussa.


Kulutuselektroniikan lisäksi Free-Form-näytöille voisi löytyä kysyntää vaikkapa autoteollisuudesta.

4 KOMMENTTIA

Jeesse1/4

Reikä näytössä? + Japani? = Lol. Ihme, ettei ole jo ollut markkinoilla.

RekookeR2/4

"uudessa unen laatua seuraavassa laitteessa."

Onko kellään kokemusta noista? Mikä on paras tällä hetkellä vai kannattaako vielä odottaa Microsoftia ja Nintendoa?

G0lden_Kebab3/4

Vai että donitsin muotoinen näyttö..reikä keskellä..haha ;D

tonttila4/4

Tulee mieleen se iPadiin kiinnitettävä teline missä oli paikka fleshlightille.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki