AfterDawn logo

Microsoftin Surface Pro 3 -huipputabletti tulee myyntiin 28. elokuuta

Sami Koivunen Sami Koivunen
5 kommenttia

Microsoftin Surface-blogi kertoo Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Japanissa jo julkaistun Surface Pro 3 -tabletin tulevan myyntiin 25 uudessa maassa elokuun 28. päivänä. Uusiin maihin lukeutuu myös Suomi.

Surface Pro 3 tulee tarjolle kaikissa maissa Intel Core i3-, Core i5-, ja Core i7 -versioina. Tabletti on kooltaan 12 tuumainen ja on edeltäjiinsä verrattuna kevyempi ja ohuempi. Se onkin kerännyt Surface Pro- ja Surface Pro 2 -malleja suosiollisempia arvosteluja.

Surface Pro 3:n hinta on mallista riippuen vajaasta tuhannesta eurosta kahteen tuhanteen euroon.

5 KOMMENTTIA

tataka1/5

Ohuuden sekä hyvän akkukeston huonopuoli on se että vain 1 tuuletin kun taas 2 pro surfacessa 2 kpl ja i7 5000 hd huonommat 3d benchmark(ja peli) tulokset kuin pro 2 i5 ja 4400 hd.

Pro version surfacet eivät oikein ole massoille tarkoitettu mutta monelle töitä tekevälle varmasti hyvä.

Edit siis mikkisofta oli mainostanut julkistustilaisuudessa kuinka tehokas pro 3 on vaikka pro 2 tehokkaampi periaatteessa heikommalla gpu:lla

hannibal_pjv2/5

Jep! Kunhan sehän näissä on, että throtlaavat helposti, kun lämpöä vain syntyy.

mcmopo3/5

Voin ostaa kun hinta lähenee 300€ (+-100€). Noilla hinnoilla ihan älytöntä.

_-Jaska-_4/5

Originally posted by mcmopo:

Voin ostaa kun hinta lähenee 300€ (+-100€). Noilla hinnoilla ihan älytöntä.


Jep sitä samaa itsekkin mietin. Olisi todella hyvä itselleni opiskelukäyttöön, koska sitä on helpompi kuljettaa kuin läppäriä, mutta hinta on aivan järjetön, joten ei tule edes mietittyä koko laitteen ostamista. Täytynee pysytellä läppäreissä, kun tehokkaamman i7 koneen saa kuitenkin lähes puoleen hintaan.

hannibal_pjv5/5

Näitä pitää verrata ultrakevyisiin läppäreihin, joita se vastaa myös hinnaltaan. Ottaako sitten 1300 euron ultrakevyn kunnon näppiksellä vai vastaavan täppärin, jota voi kuljettaa mukana tarvittaessa myös ilman näppäimistöä on sitten makukysymys.
Nuo Atomi pohjaiset täppärit ovat joka tapauksessa ehkä lähempänä "oikeita" täppäreitä niin hinnan kuin tehonsa puolesta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT