AfterDawn logo

The Sims 2 Ultimate Collection ilmaiseksi kuun loppuun asti

Valtteri Ahonen Valtteri Ahonen
5 kommenttia

Mikäli et tähän mennessä ole ehtinyt kokeilla supersuosittua The Sims -pelisarjaa, niin nyt viimeistään siihen on hyvä tilaisuus, kun sarjan toinen osa kaikkine lisäosineen on tarjolla maksutta.

Pelin saa lunastettua itselleen EA:n Origin-palvelun kautta. Palveluun pitää ensin tehdä tunnus, minkä jälkeen The Sims 2 Ultimate Collectionin saa itselleen lunastamalla koodin I-LOVE-THE-SIMS. Koodin lunastamisen jälkeen peli on käytettävissä Originissa pysyvästi.

The Sims 2 ei ole aivan tuoreimpia pelejä, sillä se on julkaistu alunperin jo vuonna 2004. Se on kuitenkin saanut uutta sisältöä vuoteen 2008 saakka erilaisten lisäosien muodossa. Suomessa The Sims 2 on Wikipedian mukaan myynyt viisinkertaista platinaa.

5 KOMMENTTIA

RekookeR1/5

Ihan liian iso asennettavaksi

7520G2/5

Originally posted by RekookeR:

Ihan liian iso asennettavaksi


Kuinka iso?

Bodomed3/5

Pienihän toi on nyky mittapuulla. Kun on vaan 12gb! Ottaen senkin seikan huomioon että tässä on kaikki tavara mukana.

7520G4/5

Originally posted by Bodomed:

Pienihän toi on nyky mittapuulla. Kun on vaan 12gb! Ottaen senkin seikan huomioon että tässä on kaikki tavara mukana.

No eipä hirveästi ole, jos kaikki lisäosat sisältyy siihen.

tataka5/5

Itselläni olikin jo dvd ostettuna sims 2 perus ja lemmikkielämää mutta hyvä että on nyt myös digiversiona kun en kyseisiä ole digiaikaan päivittänyt, tosin en välttämättä pelaisikaan kun humble bundlen mukana tuli sims 3 starter pack ja sen jälkeen sitä taisi ilmaisenakin saada samalla tavalla kuin nyt tätäkin rajoitetun ajan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT