AfterDawn logo

Ampparit-tyylinen uutissovelluksemme High.fi kiilasi Windows Phone -sovellusten kärkikahinoihin

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
12 kommenttia

Pari viikkoa sitten julkaisimme AfterDawnin ensimmäisen mobiilisovelluksen ja toimme High.fi-uutispalvelumme tarjolle myös Windows Phone -sovelluksena. Pari viikkoa julkaisun jälkeen sovellus on noussut Windows Phonen sovelluskaupan suosituimpien uusien sovellusten joukkoon.

Eri sovelluskauppojen tilastoja seuraavan App Annien mukaan sovellus on ollut kesäkuun alussa useana päivänä Windows Phonen suosituin uusi sovellus "Uutiset ja sää"-kategoriassa. Hurjempi meriitti lienee se, että sovellus on ollut myös kaikkien uusien sovellusten listalla sijalla 2 -- ainoastaan Microsoftin oma, WP8.1:lle tarkoitettu Tiedostot -sovellus on ollut suositumpi,App Annien tilasto 10.6.2014

Arvostelut ovat olleet varsin positiivisia ja sovelluksen saamien äänten keskiarvo onkin 4/5. Samaan aikaan olemme myös lukeneet huolella arvosteluissa esitettyä kritiikkiä ja olemme julkaisseet sovellukseen viisi päivitystä viimeksikuluneen 10 vuorokauden aikana. Päivitykset ovat korjanneet bugeja, nopeuttaneet sovelluksen toimintaa ja parantaneet sen vakautta.

Toivomme tietysti myös jatkossa sekä palautetta, että aktiivista käyttöä niin sovellukselle, kuin itse High.fi-uutissivustollemmekin.

Windows Phone 8-sovellushan löytyy siis täältä:

High.fi Uutisvahti Windows Phone 8:lle

P.S. Lisäsimme eilen palveluun uutena kategoriana Jalkapallon MM-kisat, joten sekä High.fi -sivuston että sovelluksen kautta pysyt kartalla myös tänään alkavien kisojen tuloksista ja tapahtumista.

12 KOMMENTTIA

samarit11/12

Olisiko tuo sovellus mahdollista saada myös Windows phone 7:lle?
Varmasti pieni marginaali älypuhelinkäyttäjistä käyttää vanhempaa windows phonea mutta ainakin itse ottaisin sovelluksen mielelläni vastaan. :)

RekookeR2/12

3 kertaa olen käynyt hetkellisesti Ampparit sivustolla, se olin aikana. En ymmärtänyt mikä sen tarkoitus on, joten en usko että tulen ikinä käymään Highfi sivustolla, sen tarkoitus tuskin on yhtään sen kummempi.
Netissä on miljardi sivustoa, miksi luoda lisää turhia paikkoja?

RekookeR3/12

PS. Luin tuon tekstin tarkemmin ja huomasin sen liittyvän urheiluun, joten nyt tiedän etten ikinä tule siellä käymään.

dRD4/12

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samarit1:

Olisiko tuo sovellus mahdollista saada myös Windows phone 7:lle?
Varmasti pieni marginaali älypuhelinkäyttäjistä käyttää vanhempaa windows phonea mutta ainakin itse ottaisin sovelluksen mielelläni vastaan. :)

WP7:n käyttäjäkunta alkaa valitettavasti olemaan niin pieni, jopa Suomessa, että meillä ei riitä mitenkään resurssit lähteä siihen projektiin :-( Mutta toki, jos löytyy joku sovelluskehittäjä, joka haluaa itse rakennella vastaavan sovelluksen, meillä on avoin API-ohjelmointirajapinta tarjolla High.fi:lle, eli sillä tavalla se onnistuisi.

Vastaavalla kuviollahan on kehitetty muiden-kuin-meidän toimesta High.fi:n Jolla/Sailfish -sovellus Haikala.

Ketola5/12

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti RekookeR:

3 kertaa olen käynyt hetkellisesti Ampparit sivustolla, se olin aikana. En ymmärtänyt mikä sen tarkoitus on, joten en usko että tulen ikinä käymään Highfi sivustolla, sen tarkoitus tuskin on yhtään sen kummempi.
Netissä on miljardi sivustoa, miksi luoda lisää turhia paikkoja?

PS. Luin tuon tekstin tarkemmin ja huomasin sen liittyvän urheiluun, joten nyt tiedän etten ikinä tule siellä käymään.

Ajatuksena näissä "uutiskeräimissä" on se, ettei tarvi välttämättä kahlata läpi jokaista mielenkiintoista sivustoa, vaan yhdestä paikasta voi käydä lueskelemassa jutut itseään kiinnostavista aiheista - olkoon se sitten autot tai vaikkapa pelit.

Urheiluun High.fi ei liity mitenkään muuten kuin siten, että myös urheiluaiheisia juttuja sieltä löytyy. Jos urheilu ei kiinnosta, klikkaa vain "Urheilu"-otsikon vieressä olevaa ruksia, eikä urheilu-uutisia sen jälkeen näy lainkaan.

samarit16/12

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:


WP7:n käyttäjäkunta alkaa valitettavasti olemaan niin pieni, jopa Suomessa, että meillä ei riitä mitenkään resurssit lähteä siihen projektiin :-( Mutta toki, jos löytyy joku sovelluskehittäjä, joka haluaa itse rakennella vastaavan sovelluksen, meillä on avoin API-ohjelmointirajapinta tarjolla High.fi:lle, eli sillä tavalla se onnistuisi.

Vastaavalla kuviollahan on kehitetty muiden-kuin-meidän toimesta High.fi:n Jolla/Sailfish -sovellus Haikala.

Näinpä vähän arvelinkin, harmi. :/
Noh onpahan yksi syy lisää päivittää kännykkä uudempaan malliin :D


Ketola7/12

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samarit1:

Näinpä vähän arvelinkin, harmi. :/
Noh onpahan yksi syy lisää päivittää kännykkä uudempaan malliin :D

Samassa WP7-veneessä ollaan. High.fi toimii WP7:n selaimellakin hienosti, mutta toki natiiviappis olisi vielä miellyttävämpi käyttää.

Boss938/12

Tulihan tuo itsekin tuossa ladattua kokeilun vuoksi. Hyödyllinen sovellushan tuo on ja itsekin muistaakseni annoin arvosanaksi 4/5 Ainoa, mikä vielä itseäni vaivaa on tuon sovelluksen ajoittainen kaatuminen.

dRD9/12

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Boss93:

Tulihan tuo itsekin tuossa ladattua kokeilun vuoksi. Hyödyllinen sovellushan tuo on ja itsekin muistaakseni annoin arvosanaksi 4/5 Ainoa, mikä vielä itseäni vaivaa on tuon sovelluksen ajoittainen kaatuminen.

Kaatuilu liittyy ainakin crash reporttien mukaan pääosin muistin loppumiseen -- tuohon tehtiin pari versiota takaperin vähän parannuksia, mutta jatkossa pitänee "pakottaa" raskaimmat sivut latautumaan joko IE:ssä tai mobiiliversiona. Pari saittia, mm. Talouselämä, ovat niin raskaita, että sovelluksen käyttämä sisäinen selain menee helposti varatun muistimäärän yli.

Mutta kannattaa kertoa meille aina, jos joku ongelma tapahtuu -- ja missä tilanteessa/uutisessa, niin pystymme parantamaan appista jatkossakin. Nythän tämä on vasta alkuvaiheessaan :-)

RekookeR10/12

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Ketola:


Urheiluun High.fi ei liity mitenkään muuten kuin siten, että myös urheiluaiheisia juttuja sieltä löytyy. Jos urheilu ei kiinnosta, klikkaa vain "Urheilu"-otsikon vieressä olevaa ruksia, eikä urheilu-uutisia sen jälkeen näy lainkaan.

Ai, niitä aiheita saa valittua tai poistettua tuolleen. Sehän on kätevää.

wiza11/12

Ilmeisesti tätä ei löydy androidille lainkaan? Harmi kun vaikuttaa varsin hyvältä.

dRD12/12

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti wiza:

Ilmeisesti tätä ei löydy androidille lainkaan? Harmi kun vaikuttaa varsin hyvältä.

Suunnitelmissa on, mutta loppukesästä/alkusyksystä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT