AfterDawn logo

Epic aloittaa uuden Unreal Tournamentin kehityksen yhteistyössä fanien kanssa

Panu Roivas Panu Roivas
3 kommenttia

Epic Games julkisti tänään, että se aikoo kehittää uuden Unreal Tournament -pelin yhteistyössä Unreal Engine -kehittäjäyhteisön kanssa PC:lle, Macille ja Linuxille. Pelin nimeksi tulee ytimekkäästi Unreal Tournament.

Epicin aikomuksena on tehdä seuraava Unreal Tournament Unreal Engine 4 -pelimoottorilla yhteistyössä fanien kanssa. Pelin kehitys alkaa vasta nyt, ja Epic aikoo itse tehdä pohjan pelille tarkoituksenaan luoda ensin perus deatmatch-peli, jonka päälle yhteisö rakentaa lisää. Epäilemättä tarjolle tulee myös klassikkokarttoja kuten Facing Worlds tai Deck.

Peli tulee olemaan Epicin puolelta ilmainen, mutta ei kuitenkaan F2P sen normaalissa merkityksessä. Yhteisökehittäjille tulee tarjolle markkinapaikka, jossa kehittäjät voivat jakaa omia modejaan ja muita luomuksia, jotka voivat olla myös maksullisia. Mukana kehityksessä Epicin puolella on myös edellisten UT-pelien veteraanikehittäjiä. Kehitys on ainakin toistaiseksi fokusoitu Windows, Linux ja Mac -alustoille.


Unreal Tournamentin kehitykseen voi ottaa osaa unrealengine.com -sivuston foorumeilla. tarjolla on myös UE4 Roadmap, josta voi nähdä miten pelin kehitys on edistymässä. Tulossa on muun muassa tuki Oculus Riftille.

3 KOMMENTTIA

tataka1/3

99 luvun peliä tuli paljon pelattua lapsena, tosi kiva mutta nyt vanhemmiten vähän liian nopeatempoinen, mutta hienoa että tekevät ilmaisena ja unreal engine 4 jota demoavat tällä sekä oculus rift tuki on hyvä tosin epäilen että se vaikeuttaa tälläistä peliä paljon jos tahtoo pärjätäkin ;)

Modeilla tosin voisi tulla joku ensimmäisen persoonan alien swarm tapainen olla hyvin tunnelmaa tuova oculus riftin kanssa.

Edit saa nähdä kuinka kauan menee ennenkuin lähellekkään valmis.

JussiFX2/3

Ei oo tullu paljoa pelailtua tätä sarjaa sitten UT99. Toivottavasti onnistuvat tämän kanssa :)

Bodomed3/3

Omistan melkein jokaisen osan tuosta Unrealista mitä on julkaistu. Nyt vaan nousee kovasti odotukset ja toiveet!

Eniten jännittää tuleeko tästäkin COD-modi.... Ensimmäiset Unrealit oli loistavia tunnelmaltaan ja pelattavuudeltaan. Eikä pelin tempo ollut ollenkaan pahasta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT