AfterDawn logo

Nokia varoittaa suomalaisia: Lopettakaa Lumia 2520 -tabletin laturin käyttö

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

Nokia on havainnut Lumia 2520 -tabletin laturissa (AC-300, Iso-Britannian ja Euroopan variantti) laatuongelman, jonka vuoksi laturi voi aiheuttaa sähköiskun vaaran. Nokia ohjeistaa lopettamaan laturin käytön (laturin käyttäjiä sijaitsee Suomessakin). Yhtiön mukaan kehotus koskettaa 30 000 laturia.

Ongelma on ilmennyt osassa Lumia 2520 -tabletin AC-300-latureita, jotka ovat kolmannen osapuolen valmistamia. Laturin päässä olevan vaihdettavan rakenneosan muovinen kuori voi osassa latureita joissain olosuhteissa irrota, paljastaa laturin sisällä olevat komponentit ja aiheuttaa näin mahdollisen sähköiskun vaaran, mikäli käyttäjä koskettaa tiettyjä komponentteja laturin ollessa kytkettynä toimivaan pistorasiaan.

Lumia 2520 -laitteiden sekä joillakin markkinoilla AC-300-laturin sisältävien matkapakkausten myynti on tilapäisesti keskeytetty Itävallassa, Tanskassa, Suomessa, Saksassa, Venäjällä, Sveitsissä ja Isossa-Britanniassa. Nokia Lumia AC-300-laturin sisältävien matkapakkausten myynti on myös keskeytetty Yhdysvalloissa.


AC-300-laturi on suunniteltu varta vasten Lumia 2520-tabletille, joten kaikkia muita Nokian latureita voi käyttää normaalisti.

Lisää tietoa aiheesta löytyy täältä.

4 KOMMENTTIA

Patti121/4

Nokiallahan on ollut aiemminkin ongelmia latureiden kanssa. Ongelma oli joku viitisen vuotta sitten ihan sama ja latureida vedettiin takaisin kiireellä, jos oikein muistan.

og19672/4

Lokakuussa julkistettu tabletti on huhtikuuhun mennessä myynyt Euroopassa peräti huimat 30 000 kpl... Aivan voittajaolo, kun iPad on onnistunut myymään tammikuusta maaliskuuhun 2014 vain naurettavat 26 000 000 kpl. Kyllä Apple on nyt lyöty ja Microsoft osoittanut ylivoimansa sillä, että kuluttajat haluavat maksaa siitä palikkahelvetistä aivan mitä tahansa saadakseen sen omaksi Nokian logolla varustettuna.

qwerty833/4

Originally posted by og1967:

...Aivan voittajaolo, kun iPad on onnistunut myymään tammikuusta maaliskuuhun 2014 vain naurettavat 26 000 000 kpl. ..

Kiitos. Oli kyllä todella relevanttia tietoa aiheeseen :D

cpenter834/4

Originally posted by qwerty83:

Originally posted by og1967:

...Aivan voittajaolo, kun iPad on onnistunut myymään tammikuusta maaliskuuhun 2014 vain naurettavat 26 000 000 kpl. ..

Kiitos. Oli kyllä todella relevanttia tietoa aiheeseen :D

Rolls Royce juhli kun saivat 3000. Phantomin myytyä, kyllä Volkswagen nyt nauraa niille... Tuo og1967:n kommenttihan on ihan samaa sarjaa

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT