AfterDawn logo

Applen patentissa erikoinen ja uudenlainen stylus-kynä

Matti Robinson Matti Robinson
2 kommenttia

Apple Insider on poiminut Yhdysvaltojen patenttiviraston tietokannasta mielenkiintoisen patentin, jonka on jättänyt Apple. Vaikka Apple ja erityisesti yhtiön entinen toimitusjohtaja Steve Jobs ovat kovasti kiistäneet stylus-kynien tarpeellisuutta, niin myös he tutkivat niiden käyttöä.

Applen patentissa oleva stylus tuo kuitenkin jotain uutta, sillä sen pidennettävä kärki mahdollistaa erilaisia ominaisuuksia. Kärjen pituudella pystyisi esimerkiksi määräämään piirrettävän viivan paksuutta. Pidennettäessä se pystyisi toimimaan usean kosketuspisteen kanssa koskettaen esimerkiksi iPadin kosketusnäytön pintaa myös sivuillaan. Pidempänä se myös voisi toimia joustavana pensselin tavoin ja lisäksi kärki olisi mahdollista vaihtaa pensselimäiseksi.

Stylusta voisi kenties odottaa huhutulle iPad Pro -tabletille, mutta sen olemassaolo tai julkaisu on vielä kovasti hämärän peitossa.


Lisää tietoja Applen patentista ja kuvia sen esitetystä toiminnasta löydät Apple Insiderin artikkelista.

2 KOMMENTTIA

hirvari1/2

Mitä, alkaako ompulle tulla samsungin Note -sarjan ominaisuuksia :D :D

Hemanus (vahvistamaton)2/2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti hirvari:

Mitä, alkaako ompulle tulla samsungin Note -sarjan ominaisuuksia :D :D

Toivottavasti ei :-) :-) :-)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT