AfterDawn logo

Tango PC - kännykän kokoinen tietokone

Juha Tuppi Juha Tuppi
4 kommenttia

Raportoimme viime viikolla Dellin donglesta, joka tarjoaa minikokoisen tietokoneen matkakäyttöön. Myös kalifornialainen Tango Tech uskoo taskuun sopiville tietokoneille olevan kysyntää - eikä ilmeisesti turhaan.

Tango Tech -yritys hakee rahoitusta kännykän kokoiselle tasku-PC:lleen, jonka luvataan tarjoavan kelpo korvikkeen sekä työ- että pelitietokoneelle. Laite pyrkii lunastamaan nämä lupaukset sisältämillään AMD:n kahden gigahertsin A6-5200 -neliydinprosessorilla, integroidulla GCN HD8400 -grafiikkapiirillä, 2-8 gigatavun SODIMM DDR3 -keskusmuistilla ja 32-512 gigatavun SSD-massamuistilla tiedon tallennusta varten. Laitteen luvataan myös pyörittävän mitä tahansa kannettavalle tietokoneelle tarkoitettua käyttöjärjestelmää.

Laite toimii yhdessä telakka-aseman kanssa, joka muun muassa jäähdyttää tietokonetta. Telakasta löytyvät myös HDMI-, USB 2.0/3.0- ja virtakytkennät. Tietokone on mitoiltaan 125 x 80 x 13,5 millimetriä ja sen telakka-asema 135 x 135 x 27 millimetriä.


Tango PC:n Indiegogo-rahoituskampanja on jo saavuttanut 100 000 dollarin alkutavoitteensa yli kaksinkertaisesti, ja tätä uutista kirjoitettaessa kampanja-aikaa on vielä jäljellä 32 päivää.

Erilaisia kokoonpanoja on tilattavissa Tangon Indiegogo-sivustolta 349 dollarista alkaen. Toimitus on luvattu huhtikuuhun 2014.

4 KOMMENTTIA

Vilperi131/4

512GB? Ei tule riittämään vähänkään vaativamman tason pelaajalle.

Ranvier2/4

Originally posted by Vilperi13:

512GB? Ei tule riittämään vähänkään vaativamman tason pelaajalle.

Ei ne kaikki kaksisataa peliä tarvitse olla samaan aikaan asennettuna siellä Steamissa. Eikä varsinkaan yhdelle ja samalla kovalevylle. Ainahan tuohonkin voi heittää ulkoisen kovalevyn kaveriksi, jos niitä pelejä ny pitää olla asennettuna sen useamman teran edestä.

Wimoweh3/4

Originally posted by Ranvier:

Originally posted by Vilperi13:

512GB? Ei tule riittämään vähänkään vaativamman tason pelaajalle.

Ei ne kaikki kaksisataa peliä tarvitse olla samaan aikaan asennettuna siellä Steamissa. Eikä varsinkaan yhdelle ja samalla kovalevylle. Ainahan tuohonkin voi heittää ulkoisen kovalevyn kaveriksi, jos niitä pelejä ny pitää olla asennettuna sen useamman teran edestä.

Näinpä. Nykynetillä kun vieläpä asentuu suhteellisen nopeasti, jos tahtoo uusiks jonkun pelin pelata. Kyllä jopa 120GB SSD jonkunaikaa kestää, useampi pelihän siihenkin mahtuu!

Miikkaa4/4

Originally posted by Vilperi13:

512GB? Ei tule riittämään vähänkään vaativamman tason pelaajalle.

No ei tuolla integroidulla GCN HD8400 -grafiikkapiirilläkään pahemmin pelailla. Muutama vanhempi peli saattaa just ja just pyöriä miniumeilla, mutta siinäpä se (http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-8400.93720.0.html)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT