AfterDawn logo

Gigabyteltä äkäinen kannettava pelikäyttöön kahdella grafiikkapiirillä

Juha Tuppi Juha Tuppi
2 kommenttia

Gigabyte lanseeraa uuden pelaamiseen erikoistuneen Aorus-brändin, jonka lippulaivalaitteena edustaa uusi X7 -kannettava.

The Verge raportoi tänään Gigabyten uudesta pelikäyttöön tarkoitetusta kannettavasta Aorus X7 -tietokoneesta. Valmistaja pakkaa virtaviivaiseen, suljettuna vain 22,9 millimetriä paksuun laitteeseen Intelin Haswell-arkkitehtuuriin perustuvan Core i7 -prosessorin sekä kaksi Nvidia GeForce GTX 765M -grafiikkapiiriä pyörittämään pelejä 1080p-resoluution 17,3-tuumaisella näytöllä. Laitteen keskusmuisti on laajennettavissa aina 32 gigatavuun saakka.

Lähteen mukaan jäähdytyksestä vastaa viisi jäähdytyskanavaa yhdessä kahden tuulettimen sekä neljän tuuletusaukon kanssa. Laitteesta löytyy myös kaksi HDMI-ulostuloa sekä kaksi USB 3.0 -porttia. Erilaisiin SSD-massamuisti- ja kovalevy-yhdistelmiin perustuva tallennuskapasiteetti antaa runsaasti mahdollisuuksia muokata laite omaan makuun ja tarpeisiin sopivaksi.


Laitteen painoksi ilmoitetaan 2,9 kilogrammaa.

Gigabyten Aorus X7 luvataan myyntiin Yhdysvaltojen markkinoille helmikuun lopussa, ja hinnaksi on ilmoitettu kokoonpanosta riippuen 2 099-2 799 dollaria.

2 KOMMENTTIA

Boss931/2

Jaahas, alkaa olemaan jo sen luokan läppäri, että voisi harkita ihan pelikoneeksi... Kunhan vain tulis muuallekin, ku Jenkkilään (En luota USA:sta tilattuihin tietokoneisiin) ja olisi tuollaiset 2100-2800 taalaa irroitettavissa viihdekäyttöön

zipperi2/2

Mieluummin 1x GTX 780M, joka on aika saman tehoinen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT