AfterDawn logo

Lenovolta 28" 4K-näyttö alle tonnilla

Panu Roivas Panu Roivas
4 kommenttia

4K-näyttöjen esiinmarssi jatkuu CES-messuilla tällä kertaa hieman yllättävältä taholta. Lenovo on tuomassa markkinoille uuden ThinkVision Pro2840m -näytön, joka tarjoaa 4K-resoluution 28" koossa.

3840x2160-resoluution ThinkVision Pro2840m on toinen Lenovon kahdesta CES-messuilla esittelemästä 4K-näytöstä. Lenovo on myös antanut näytölle 799$ suositushinnan, mikä tekee siitä toistaiseksi halvimman 4K-näytön. Paneelityyppiä ei ole mainittu, mutta markkinointijohtaja Matt Beredan mukaan näyttö sopii hyvin graafiseen työskentelyyn. Näytöstä löytyy DisplayPort, mini DisplayPort ja HDMI-liitännät sekä MHL-tuki. Näytön odotetaan tulevan myyntiin huhtikuussa.

Lenovon lisäksi myös Dell on lupaillut 28" 4K näyttöä alle 1000$ kategoriaan, ja CES-messuilla nähtäneen monta uutta 4K-tuotetta. Lisää CES-julkaisuja voit seurata CES 2014-tägisivultamme.

4 KOMMENTTIA

Teamy1/4

Hienoa. :) Sitten kun alle tonnilla saa 40-tuumasen UHD-telkkarin niin sellanen menee välittömästi mun ostoslistalle.

Haluaako kukaan spekuloida kauanko aikaa tähän menee?

hannibal_pjv3/4

Hyvä hyvä! On alkanut työpäytäkoneen käyttäjä tuntea pahaa alemmuuskompleksia kännyköitä kohtaan. Nyt puntit edes vähän tasoittuvat.

H4X0R-X4/4

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Ja sitä se luultavasti onkin, kyseessä on näillä tiedoilla luultavasti VA-paneelillinen värkki ja se herättää nopeasti kysymyksen vasteajoista. ;)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT