AfterDawn logo

Lenovo uusi Yoga-mallistoa 3200x1800-resoluution kosketusnäytöllä

Matti Robinson Matti Robinson
1 kommentti

Lenovo on esitellyt Berliinin IFA-messuilla Yoga-malliston uusimman tulokkaan, joka on nimeltään Yoga 2 Pro. Yoga-mallistolle tutusti laitteen näppäimistö taittuu täysin näytön taakse, jolloin laitetta voi käyttää tabletin tavoin.

Uuden Yogan speksit ovat edeltäjää huomattavasti vakuuttavammat, kuten olettaa saattaa. Näyttö on päivitetty peräti 3200x1800-resoluution kosketusnäyttöpaneeliksi, mutta kenties sitäkin tärkeämpi uudistus on uuden Haswell-suoritinarkkitehtuurin tuominen laitteeseen. Yoga 2 Pro on siis varustettu paremmalla suorituskyvyllä, mutta myös erittäin hyvällä akkukestolla.

Parempien sisuskalujen lisäksi Yoga 2 Prosta on onnistuttu viilaamaan tärkeitä kiloja ja senttejä. Painoa monitoimiläppärille kertyy noin 1,4 kiloa ja paksuutta 1,55 senttiä. Akkukestoa uuden Haswellin ansiosta lupaillaan jopa 9 tunnin verran.

Lenovo Yoga 2 Pro saapuu markkinoille lokakuun 18. päivä, jolloin myös sen käyttöjärjestelmä, Windows 8.1 julkaistaan. Hinnat alkavat 1100 dollarista (Core i5, 128GB SSD ja 4GB RAM) ja luonnollisesti parhailla varusteilla (Core i7, 512GB SSD, 8GB RAM) hintaa kertyy hieman enemmän.

1 KOMMENTTI

tataka1/1

vaikuttaa tosi hyvältä, hinta sama kuin vanhemmassa mallissa, parempi näyttö, ohuempi, kevyempi, akkukesto testejä odotan että miten vertautuu sonyn vaio flip 13 tuumaiseen, joka on kevyempi mutta tosin näyttö huonompi, mutta aika hyvänoloinen sekin, tosin hinta ratkaisee tosin sitäkin sanottiin tulevan ssd(128gig?) ja i sarjan haswell prossulla hintaan 1100 e(tosin ei tiedä onko i3 vai i5..) niin ja siinä näppäimet eivät jää taakse, mutta sen malli on viisto ja sen näkee onko hyvä ergonomia tablettikäytössä...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT