AfterDawn logo

YouTube kertoo, mistä välilehdestä musiikki pauhaa

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Lähes jokainen useampia välilehtiä selaimessaan hyödyntävä on joutunut joskus etsimään kuumeisesti yllättävän musiikin lähdettä lukuisten tabien joukosta. YouTuben uudistus tekee etsinnästä helpompaa.

Tulevaisuudessa musiikkia ei tarvitse enää etsiä selaamalla 30 välilehteä lävitse, vaan välilehden ikoni paljastaa musiikin lähteen. Ratkaisu toimii tietysti vain YouTuben kohdalla, joten muut sivustot sekä muut soittimet saattaa silti joutua käymään lävitse, jos mystisen äänen lähde ei ole YouTube. YouTuben toiminto ei ole selainriippuvainen.

Hieman kattavampi ratkaisu ääniongelmaan saattaa olla tulossa Googlen Chrome-selaimeen tulevaisuudessa. Chromen kehityksen pohjana toimiva avoin Chromium-selain näyttää nykyään erillisen ikonin kaikkien musiikkia toistavien välilehtien kohdalla. Chromiuminkaan ratkaisu ei ole vielä täydellinen, sillä se ei ainakaan vielä tunnista esimerkiksi Flash-soittimen kautta tulevaa musiikkia.

3 KOMMENTTIA

G0lden_Kebab1/3

No aika hyvä kyllä, tuohon "ongelmaan" on kyllä tullut törmättyä =)

vaikka harvemmin pyörii viittää videota kerrallaan, että yleensä suljen aina edellisen.

ArttuH5N12/3

Enemmän päänvaivaa on minulle aiheuttanut ääntä sisältävät mainokset, jotka alkavat pauhaamaan jossain taustalla. Tämä ongelma tosin vain duunissa, missä ei voi AdBlockia (tai nykyään, vastaavaa ohjelmaa) asentaa. Meinaa päivittäin useat parit pelihousuja revetä, kun mainokset alkavat pauhata.

meme3 (vahvistamaton)3/3

Epic sax guy!

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT