AfterDawn logo

Uusi Nexus 7 tuli jo ennakkotilattavaksi

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Yhdysvaltalainen Best Buy on paljastanut toisen sukupolven Nexus 7 -tabletin ominaisuuksia. Laitteen sisuksista löytyy uusi Android 4.3 -käyttöjärjestelmä, joka esiteltäneen myöhemmin tänään.

Reutersin aiemmin paljastamat suurpiirteiset ominaisuudet ovat linjassa Best Buyn tietojen kanssa. Järjestelmäpiiriksi on valittu Qualcommin 1,5 gigahertsin taajuudella toimiva Snapdragon S4 Pro. Graafisesta suorituskyvystä pitää huolen Adreno 320 -piiri. Keskusmuistia on kaksi gigatavua ja takakamerassa on viisi megapikseliä (ensimmäisen sukupolven Nexus 7:ssä ei ollut takakameraa). Seitsemän tuuman näytön tarkkuudeksi kerrotaan 1920x1200 pikseliä. Tabletista tulee saataville 16 ja 32 gigatavun mallit. Best Buy hinnoittelee nämä mallit 229,99 ja 269,99 dollariin.


Android Police on kuvannut unboxing-videon uudesta Nexus 7 -tabletista.

2 KOMMENTTIA

Bodomed1/2

Ompas harvinaisen nätin näköinen vehje! Just eilen puhuttiin kaverin kanssa, että jos tää on yhtää specsiensä kohdalta lupaava laite. Niin aika varmasti tulee jossain välissä hankittua.

ArttuH5N12/2

Ensimmäinen Nexus 7 ainakin oli 7" Android-tablettien kiistaton kuningas, toivottavasti tälläkin kertaa tulee ulos yhtä hyvä laite. Takakameraa pidin ensin tableteissa täysin turhana, mutta olen kyllä muuttanut kantani. Kyllähän sillä kuvia räpsisi, niissä tilanteissa kun tabletti sattuu olemaan jo kädessä, eikä puhelinta jaksaisi kaivaa. "Kato mitä mä näin"-kuviksi varmasti saisi riittävän hyviä.

32 gigatavun malli on kyllä mielestäni ehdoton, 16 gigatavua jo vähän liian vähän. Näin ainakin, kun olin "palvelemassa" laivan uumenissa, minne netti ei yltänyt.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT