AfterDawn logo

Samsungin konseptivideolla esitellään uutta näyttöteknologiaa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Samsung esitteli MobileBeat-konferenssissa konseptivideota, jossa yhtiö visioi millaisia näyttöjä tulevaisuuden älypuhelimissa voitaisiin käyttää. Samaisessa videossa myös esitellään laastarinomaista sensoria, joka kerää tietoa ihmisen kehosta.

Konseptivideossa Samsung esittelee fotonisiin kiteisiin perustuvaa näyttöä. Aktuaattorin rakennetta muuttamalla voidaan vaihtaa sen heijastaman valon väriä. Näytössä ei ole lainkaan taustavalaistusta, eli se toimii ympäristöstä näyttöön heijastuvan valon varassa. Videolla esiintyvän laitteen näyttöä voidaan taittaa, jotta saadaan tarvittava määrä näyttöäalaa käyttöön.

Samsung kertoi uskovansa vahvasti puettaviin teknologioihin ja mahdollisuuksia on enemmän kuin pelkästään älykellot ja älylasit. Yhtiö näkee puettavien teknologioiden soveltamisen terveyden mittaamiseen kiinnostavana alana.


2 KOMMENTTIA

perhana1/2

Sisältyykö tähän "puettavaan teknologiaan" myös ne itsestään palavat SGS3-housuntaskut...?

temple692/2

Originally posted by perhana:

Sisältyykö tähän "puettavaan teknologiaan" myös ne itsestään palavat SGS3-housuntaskut...?

no heheh. jos viittaat tällä äskettäin sattuneeseen s3.n posahdukseen niin et sattunut tietämään että ko puhelimessa ollut 3rd party kiinalainen tehoakku oli se mikä posahti.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT