AfterDawn logo

Windows Storen valikoima laajenee nopeammin kuin iPad-ohjelmien

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Windows Storen sovellusvalikoima on ylittänyt 100 000 ohjelman rajapyykin. Sovelluskauppa on kasvanut nopeasti jos sitä vertaa esimerkiksi Windows Phone Storeen, jolta kesti noin 20 kuukautta päästä samaan. Windows 8 tuli kauppoihin viime vuoden lokakuussa, eli noin kahdeksan kuukautta sitten.

Kasvunopeutta voidaa pitää rivakkana myös vaikka sitä vertailee App Storeen iPad-ohjelmien määrän kehitykseen. App Storen kohdalla aikaa kului noin 15 kuukautta saavuttaa 100 000 iPad-ohjelman rajan. Windows Store on siis kasvanut noin kaksi kertaa nopeammin kuin mitä iPad-ohjelmien määrä on kehittynyt. Tällä hetkellä iPadille optimoituja sovelluksia on saatavilla yli 375 000 kappaletta, eli kahdessa vuodessa on tullut 275 000 ohjelmaa lisää (noin 137 000 vuodessa, Windows Storen laskennallinen kasvunopeus on 150.000 sovellusta vuodessa).

Androidia on kritisoitu paljon siitä, että Google Play Storesta ei löydy montaa tableteille optimoitua sovellusta.


Microsoft on viime aikoina kampanjoinut iPadiä vastaan muutamilla Applen tablettia vähättelevillä mainoksilla. Yhtiö on luonut myös sivun, jossa iPadiä vertaillaan Windows-ympäristön tableteihin.

1 KOMMENTTI

olegbelov1/1

Nuo Microsoftin mainokset on kyllä mahtavia.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT