AfterDawn logo

Leap Motion esittelee viilattuja Windows 8 -ominaisuuksia ennen julkistusta (video)

Valtteri Ahonen Valtteri Ahonen
3 kommenttia

Vaikuttavan eleohjauslaitteen esittelystä kansan tietoisuuteen ponnahtanut Leap Motion on julkaissut lyhyen videon, jossa esitellään uusia Windows-ominaisuuksia.

Lehdistötiedotteessa kerrotaan, että heti kun Leap Motion -laitteen kiinnittää koneeseen, alkavat niin vanhemmat Windows 7 ja uudemmat Windows 8 sovellukset toimia eleohjauksella aivan kuten kosketusnäytöllä. Videolla esitellään muun muassa selaimen käyttöä ja piirtämistä.

Vastaavanlaisia ominaisuuksia on tulossa myös Mac OS X -koneiden puolelle, ja niitä esitellään pian. Laite on virallisesti tarkoitus julkaista 22. heinäkuuta.

Leap Motionin tarkoituksena on tuoda markkinoille "innovatiivisin, luonnollisin ja taianomaisin tapa" toimia tietokoneen kanssa.

3 KOMMENTTIA

Sefriol1/3

Jos järjestelmä olisi tarpeeksi tarkka, niin miksipäs ei. Tuollainen sohvaperunan unelma : D

hannibal_pjv2/3

Villi laite! Tulee mieleen minority reportsin näyttölaitteet, mutta ilman älyhanskaa. Jos tuo vain skulaa kuin demossa, niin tuohan voi olla hauska, mutta en minä silti jaksaisi käsi ilmassa konetta ohjata paria sekuntia kauempaa, sitten kaipaa jo ohjauslevyä tai hiirtä...

Labratoria3/3

Mahtava siten että halvimmatkin perusnäytöt käyvät ja että näyttö ei likaannu rasvaisista sormista, tosin voi ehkä tuntua luonnottomalta kun ei ole fyysisen kosketuksen tuntumaa. :| Aika kallis näin aluksi, mutta kai se siitä laskee...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT