AfterDawn logo

Kingston esitteli CES-messuilla maailman tilavimman muistitikun

Valtteri Ahonen Valtteri Ahonen
8 kommenttia

25-vuotista taivaltaan maailman johtavana kolmannen osapuolen muistivalmistajana juhliva Kingston on julkistanut CES-messuilla USB-muistitikun maailman suurimmalla kapasiteetilla. DataTraveler HyperX Predator 3.0 tulee saataville sekä 512 gigatavun että huimassa 1 teratavun kokoluokassa.

– Uudelle DataTraveler HyperX Predator 3.0 -muistitikulle mahtuu kaikki mitä ikinä tarvitsee kantaa mukana matkassa. Suurella kapasiteetilla ja siirtonopeuksilla varustetuilla muistitikuilla säästyy aikaa ja vaivaa. Kapasiteetti ja nopeus riittävät muun muassa HD-kuvan suoratoistoon ja editointiin sekä pelien pelaamiseen viiveettä suoraan tikulta, toteaa Kingstonin Suomen liiketoimintaa johtava Mikko Maanoja.

Uudet järeät tikut on tehty kovaan sinkkirunkoon ja ne yltävät 240/160MB/s luku- ja kirjoitusnopeuksiin. Molempien kokoluokkien tikut ovat SuperSpeed USB 3.0 -sertifioituja. Tikuissa on viiden vuoden takuu sekä 24/7 toimiva ilmainen tuotetuki.

Kingston julkaisi myös juhlavuotensa kunniaksi videon, jolla yhtiö kertoo historiastaan, filosofiastaan ja tuotteistaan.


8 KOMMENTTIA

teme5651/8

Jokuhan näitä terasia Kingstoneita myi taannoin jo huuto.netissä...
http://www.huuto.net/kohteet/kingston-m...ei-hv/245252013

Mata2/8

Todennäköisesti saa odottaa hieman ennenkuin tavallinen pulliainen raaskii rahansa noihin pistää.

ep_3/8

Jep. Hinta on varmaan melko mahtava...

DjZorlag4/8

Pienempi varmaan n. 800-1000e? Isompi sitten tuplat...

Mattinenmatti5/8

Originally posted by teme565:

Jokuhan näitä terasia Kingstoneita myi taannoin jo huuto.netissä...
www.huuto.net/kohteet/kingston-muistitikku-1000gb-ei-hv/245252013

Kyseessä oli väärennös, joita on paljon myynnissä esim. ebayssä. Nämä oikeat 1000GB muistit ovat vasta tulossa markkinoille. Jos katsot tarkasti huuto.netissä olevaa kuvaa, niin kyseessä on aivan eri sarjaan perustuva muisti. Siinä sarjassa ei edes 1000GB-muisteja valmistettu.

Voit myös lukea kuinka lapsellisesti kyseinen myyjä käyttäytyy, kirjoitusvirheineen, ja tehdä siitä oman johtopäätöksesi. Luottaisitko ko. myyjään? Kyseessä oli vähintään petoksen yritys.

mcmopo6/8

Originally posted by Mattinenmatti:


Kyseessä oli väärennös, joita on paljon myynnissä esim. ebayssä. Nämä oikeat 1000GB muistit ovat vasta tulossa markkinoille. Jos katsot tarkasti huuto.netissä olevaa kuvaa, niin kyseessä on aivan eri sarjaan perustuva muisti. Siinä sarjassa ei edes 1000GB-muisteja valmistettu.

Voit myös lukea kuinka lapsellisesti kyseinen myyjä käyttäytyy, kirjoitusvirheineen, ja tehdä siitä oman johtopäätöksesi. Luottaisitko ko. myyjään? Kyseessä oli vähintään petoksen yritys.

Ei välttämättä ole tahallinen petos. Moni muukin ihminen on mennyt lankaan tuollaisten tikkujen kanssa. Eli homma toimii niin että tietokone näyttää että tikku on 1TB:N kokoinen mutta oikeasti tikku onkin vaikka 8gt kokoinen. Kun 8gt tulee täyteen niin kone heittää erroria etkä pysty kitjoittamaan tikulle enää mitään. Samanlaisia kiintolevyjäkin löytyy kiinanmaalta.

xbkrypt0n7/8

Originally posted by mcmopo:

Eli homma toimii niin että tietokone näyttää että tikku on 1TB:N kokoinen mutta oikeasti tikku onkin vaikka 8gt kokoinen. Kun 8gt tulee täyteen niin kone heittää erroria etkä pysty kitjoittamaan tikulle enää mitään. Samanlaisia kiintolevyjäkin löytyy kiinanmaalta.

Tuollaisia tikkuja ei ole pitkään aikaan ollut enää markkinoilla. Nykyiset tikut tallentavat mukisematta vaikka sen teratavun tai neljä, mitä ikinä kapasiteetiksi on muutettu ja se myös lukee datan takaisin tikulta, mutta yli kapasiteetin menevä data on joko random-generoitua, nollaa tai jotain ihan muuta puutaheinää dataa eikä sitä mitä sinne on tallennettu. Tikun kapasiteetin voi korjata oikeaksi yleensä ja työkalut ovat kaikille saatavilla netistä, joilla voi myös tehdä itse noita väärennettyjä tikkuja.

DjZorlag8/8

Originally posted by xbkrypt0n:

Tuollaisia tikkuja ei ole pitkään aikaan ollut enää markkinoilla. Nykyiset tikut tallentavat mukisematta vaikka sen teratavun tai neljä, mitä ikinä kapasiteetiksi on muutettu ja se myös lukee datan takaisin tikulta, mutta yli kapasiteetin menevä data on joko random-generoitua, nollaa tai jotain ihan muuta puutaheinää dataa eikä sitä mitä sinne on tallennettu. Tikun kapasiteetin voi korjata oikeaksi yleensä ja työkalut ovat kaikille saatavilla netistä, joilla voi myös tehdä itse noita väärennettyjä tikkuja.


Juuri näin. Huutonetissä olevalle tikulle myyjä oli kertonut tallentavansa 100gb edestä tiedostoja. Tai ainakin se on voinut näyttää siltä. Osa datasta sitten on luettavissa, osa ei.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT