AfterDawn logo

HBO Nordic avautui ensimmäisille asiakkaille, lisää käyttäjiä otetaan viikoittain

Teemu Laitila Teemu Laitila
6 kommenttia

HBO:n pitkään odotettu pohjoismainen videopalvelu on viimein avautunut ensimmäisille käyttäjille. Palveluun otetaan lisää käyttäjiä vaiheittain, jotta palvelinten kuormitus saadaan tasattua.

Ensimmäiseksi nettipalvelua pääsevät testaamaan Samsungin laitteen ostaneet asiakkaat. Seuraavassa vaiheessa palvelu avautuu vaiheittain HBO:n uutiskirjeen tilaajille ja sen jälkeen kaikille halukkaille. HBO tarjoaa kaikille uutiskirjeen ennen vuodenvaihdetta tilanneille palvelun ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi.

HBO Nordic on tulossa kaapelissa Soneran valikoimaan, mutta palvelun käyttö onnistuu millä tahansa nettiliittymällä osoitteessa hbonordic.com. Nettipalvelun kuukausihinta on 9,95 euroa ja valikoimiin kuuluvat suuri osa HBO:n vanhemmista sarjoista suomeksi tekstitettynä. Uusien sarjojen jaksojen luvataan ilmestyvän palveluun jopa muutamissa tunneissa Yhdysvaltain ensiesityksen jälkeen.

Palvelun tiedoissa kerrotaan, että parhaimmillaan videokuvan resoluutio on täysteräväpiirtotasoinen eli 1080p. Surround-äänet ja 5.1-kanavaiset äänet toimivat tällä hetkellä ainoastaan Samsungin Smart TV -laitteilla. Palvelu toimii älytelkkareiden lisäksi Android- ja iOS-laitteilla kuten tableteilla ja puhelimilla ja tietokoneilla. Palvelun käyttöön vaaditaan vähintään kahdeksan megabitin internetyhteys ja mobiililaitteissa 3G-tasoinen yhteys.

6 KOMMENTTIA

jotiala1/6

ei kyllä toimi millään samsungin laitteella soitin sinne ja ne sano ongelmia riittää

jotiala2/6

ei toimi suomessa väärää tietoa

tonttila3/6

eikä toimi samsungin rekisteröinti tabin sun muiden ostajille, olin juuri yhteydessä asiakaspalveluun ja lupailivat parissa päivässä onnistuvan.

pakko myöntää että tuli ostettua sampan tabletti juuri tuon hbo lahjuksen (6+1kk ilmaiseksi) takia.

olikos tuo tulossa pleikalle milloin(kaan)?

himpo4/6

Vau, muutaman tunnin viiveellä, pitääkin ottaa tavaksi katsoa jaksot sitten yöllä (meidän aikaan) kun ne julkaistaan, ei mitenkään jaksa odottaa seuraavaan iltaan asti, eli siis turha elvistellä muutamalla tunnilla kun kuitenkin kunnon ihmiset katsoo vasta seuraavana iltana, mutta tämä kuitenkin on siis hyvä juttu, sillä piraattikauppoihin jaksot ilmestyvät noin tunnissa esityksen jälkeen, eli lähes samoissa menevät, MUTTA amatöörisubbaajat ei kyllä enää kerkeä väliin vaan Englannintaidottomat katsoo Thronesit tästä lähtien tästä palvelusta.

tonttila5/6

hyvät on käyttöehdot, puolen vuoden tilausjaksoja vain...

kannattaa lukea vähän mitä hyväksyy.

eipä ole häävi kuvanlaatu ainakaan tietokoneen kautta, tabletilla menee, kiitos pienen ruudun.

MoZar6/6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tonttila:

hyvät on käyttöehdot, puolen vuoden tilausjaksoja vain...

kannattaa lukea vähän mitä hyväksyy.

eipä ole häävi kuvanlaatu ainakaan tietokoneen kautta, tabletilla menee, kiitos pienen ruudun.

Eikös se ole vuoden minimitilaus? http://www.digitoday.fi/viihde/2012/12/13/hbo-suututti-faninsa--vuoden-minimitilaus/201243747/66

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT