AfterDawn logo

Esittelyssä Windows 8:n tehtävienhallinta

Valtteri Ahonen Valtteri Ahonen
3 kommenttia

Windowsin tehtävienhallinta on kokenut tuoreessa käyttöjärjestelmäversiossa suurimman muutoksen pitkään aikaan. Aiemmin vain käytännössä tehokäyttäjien työkaluna toiminut ikkuna on nyt selkeämpi ja helpommin lähestyttävä kuin aiemmin, minkä vuoksi myös kokemattomammat käyttäjät voivat hyödyntää sitä.

Microsoft on suunnitellut uuden tehtävienhallinnan mielessään kolme päätavoitetta: Tehtävienhallinnan optimoiminen yleisimmille tarpeille, modernin suunnittelun hyödyntäminen informaation esittämisessä ja käytössä sekä kaiken toiminnallisuuden säilyttäminen.

Me kävimme läpi tärkeimmät ominaisuudet, sekä vanhat että uudet.

Artikkeli: Windows 8: Käsittelyssä uusi tehtävienhallinta

3 KOMMENTTIA

Michelola1/3

ostin windows 8:n 30 egellä kaikesta vinkumisesta ja kitinästä huolimatta kun halvalla sai, odotin että jotain kamalaa paskaa kun kaikki niin väitti, mut mitä helvettiä onhan toi ny paljon parempi kun mikään aikasempi windows :D esim just tehtävienhallinta ja hakutoiminto on ihan jäätävän hyviä. Tolla hinnalla kannattaa päivittää vaikka olis 7 alunperin

RekookeR2/3

Mistä ostit, kenties siihen voisi itsekin sortua vaikka en sitä kenellekään kertoisikaan^^

Lauzi3/3

Originally posted by RekookeR:

Mistä ostit, kenties siihen voisi itsekin sortua vaikka en sitä kenellekään kertoisikaan^^

Hinnasta päätellen Michelola on ladannut sen suoraan Microsoftilta. http://windows.microsoft.com/fi-FI/windows/buy

Itse ostin omani tuolta. 30 eurolla saa ladata joko jonkinlaisen setup tiedoston, tai ISO tiedoston.

Ei paljoa tule seiskaa ikävä tämän kanssa, vaikka netissä tosiaan kaikenlaista mouruamista kasin huonoudesta löytyykin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT