AfterDawn logo

Steamin Linux-versio siirtyi suljettuun beta-vaiheeseen

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Valven Steam-palvelun Linux-versio on siirtynyt suljettuun beta-testaukseen. Yhtiön mukaan beta-testin osallistujamäärää kasvatetaan kunhan kehittäjät saavat alustan toimimaan vakaasti pienemmillä käyttäjämäärillä.

Steam tukee tällä hetkellä virallisesti vain Ubuntun 12.04-versiota, mutta tuki laajenee myöhemmin myös muihin Linux-jakeluihin. Valven mukaan Ubuntu on selvästi yleisin Linux-versio 60 000 beta-ohjelmaan hakeneen käyttäjän keskuudessa. "Aiomme laajentaa tukea myös muihin suosittuihin jakelupaketteihin tulevaisuudessa, mutta priorisoimme kehitysresursseja käyttäjäpalautteen perusteella", Valvelta kerrotaan.

Tällä hetkellä Steamin Linux-versiossa on tarjolla yhteensä 26 eri peliä, joista tunnetuin lienee Valven oma Team Fortress 2. Lista tarjolla olevista Linux-peleistä löytyy Steamista. Valikoima todennäköisesti laajenee virallisen julkaisun yhteydessä.

1 KOMMENTTI

Bodomed1/1

Kun saadaan ohjelmisto valmiiks niin sitten on enää raudan optimointi ja kun se on kohdallaan. Niin luulis alkavan saamaan aika kohtuu hinnalla mukavia peli tietokoneita. Eikä tarttis aina laittaa ikkuna roskaa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT