AfterDawn logo

Sandisk nopeuttaa tietokoneita SSD-välimuistiratkaisulla

Janne Häyrynen Janne Häyrynen
3 kommenttia

Flash-muistien markkinajohtaja Sandisk on julkaissut ReadyCache-nimisen SSD-teknologiaan pohjautuvan tuotteen, joka lupaa pöytäkoneisiin lisävauhtia.

ReadyCache tuotteessa on yhdistetty 2,5 tuumainen 32 gigatavun SSD-asema Sandiskin luomaan ExpressCache-ohjelmistoon, ja niitä käytetään tietokoneen tavallisen kovalevyn rinnalla välimuistina, nopeuttamaan käyttöjärjestelmän käynnistystä ja sammutusta, sekä sovellusten käynnistystä ja moniajoa.

ExpressCache toimii Windows 7 -käyttöjärjestelmässä ja sen suurin hyöty on usein käytettyjen tiedostojen saantiaikojen nopeutuminen. Hybridilevyihin verrattuna sen etuna on helppo asennus olemassaolevan järjestelmän rinnalle (sekä tarvittaessa käytöstä poisto), sekä se, että sitä voidaan tarjota välimuistina useammalle kuin yhdelle perinteiselle kovalevylle.

Koska ReadyCache käyttää taustalla tietokoneen omia kovalevyjä, myös hinta on kukkarolle sopivampi, kuin laitteistopohjaisten hybridilevyjen. 32GB ReadyCache SSD-levyn ohjehinta Yhdysvalloissa on $59,99.

3 KOMMENTTIA

alomos1/3

Olisi kiinnostavaa nähdä tästä jotain konkreettisia testejä. Jää nähtäväksi millä hinnoilla täällä liikkuisivat.

hannibal_pjv2/3

Sanos muuta. Tähän saakka nuo irto cachet on ollut pikkaisen heikkoja hinta-laatusuhteeltaan. Mutta 6o$ elikkäs 65 egee ei ole kauhean paha...

MrSefe3/3

Useissa koneissahan on jo valmius tähän jos vain on oikea Intelin prosessorin ja piirisarjan yhdistelmä. Senkus heittää jonkin ssd-levyn kiintolevyjen kaveriksi.
http://www.intel.com/content/www/us/en/...onse-video.html

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki