AfterDawn logo

MSI:ltä Z77-alustan mini-ITX-emolevy ylikellottajille

Panu Roivas Panu Roivas

Vaikka ATX ja micro-ATX -kokoluokan emolevyjä löytyy pilvin pimein, mini-ITX-kokoluokassa valinnan vara on ollut melko rajattua. Z77-alustan myötä emolevyvalmistajat ovat kuitenkin kilpaa tuomassa uusia tehokäyttöön suunnattuja mini-ITX-kokoluokan emolevyjä. Viimeisimpänä tulokkaana on MSI.

Asuksen ja Asrockin mini-ITX Z77-tarjonnan lisäksi myös MSI:ltä on nyt mahdollista hankkia pieni tehopakkaus, joka kestää myös ylikellotusta, kiitos sen 7-vaiheisen virransyötön. MSI Z77IA-E53 sisältää myös kookkaammista MSI:n emolevyistä tuttuja ylikellotusominaisuuksia, kuten OC Genie II ja one-touch OC.


MSI:n emolevyyn käy LGA1155-kannan suorittimet, ja siihen mahtuu kaksi DDR3-muistikampaa ja yksi PCI-E 3.0 x16 -kortti. Emolevyssä on 2x SATA 6 Gb/s ja 2x SATA 3 Gb/s -liitännät sekä yksi eSATA 3 Gb/s -liitäntä. USB 3.0 -liitäntöjä on yhteensä neljä kappaletta, kaksi I/O-paneelissa ja kaksi emolevyllä.

MSI ei ole ilmoittanut mallille suosituhintaa, mutta se löytyy jo useasta saksalaisesta verkkokaupasta reilun 170 euron hintaluokasta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki