AfterDawn logo

Verkkokauppa.com avaa tietokone- ja pelikonsolimuseon

Matti Robinson Matti Robinson
2 kommenttia

Viihde-elektroniikan jälleenmyyjä Verkkokauppa.com avaa yhteistyössä keräilijä Ari Tommiskan kanssa tietokone- ja pelikonsolimuseon Helsinkiin. Tietokoneita ja pelikonsoleita keräävän Tommiskan Suomen suurin yksittäinen kokoelma löytää tiensä Jätkänsaaren myymälän yhteyteen.

Kaiken kaikkiaan yli 500 konetta omistavan Tommiskan kokoelma pääsee ensimmäistä kertaa pysyvään näyttelyyn. Tietokoneiden ja pelikonsoleiden lisäksi näytteille asetetaan myös pelejä ja oheislaitteita.

Nähtävillä on tuttuja retrokoneita Commodore 64:stä Amiga 500:aan, sekä tietysti harvinaisuuksia, joita ei joka autotallista taatusti löydy. Museon valikoimaa on tarkoitus laajentaa tulevaisuudessa ja myös lahjoituksia otetaan vastaan.

Museo avataan 4. ja 5. kerrokseen maanantaina 13.8.2012. Aukioloajat ovat samat päämyymälän kanssa ja sisäänpääsy on ilmainen.

Ari Tommiskan kokoelmaan voi tutustua osoitteessa www.tietokonemuseo.net.

2 KOMMENTTIA

tonttila1/2

Kyllä käy kateeksi.. no pitää tyytyä emuihin, niitä piisaa. Kyllä vain,nuoruuden hienot hetket tulivat mieleen kun selailin ton kaverin kokoelmaa...

Hitto ku kaikki pitää olla niin kaukana kotoa, olis hieno nähdä noita vehkeitä ihan livenä.

robsku2/2

Tuolta kyllä varmaan löytyy jos jonkinlaista jolle ei emuja ole kuviteltukaan :) Toivon ainakin, tekee visiitistä mielenkiintoisemman :)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT