AfterDawn logo

Huhu: Uusi iPad saa päivityksen jo syyskuussa

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Viimeisin Apple-huhu tietää kertoa, että yhtiön syyskuun puolivälissä odotettu lehdistötilaisuus toisi mukanaan täysin päivitetyn mobiililaitevalikoiman. Asiasta raportoivan iMore-blogin mukaan syynä on koko iOS-malliston varustaminen pienemmällä dock-liittimellä. Aiempaa kapeampaa 8-pinnistä liitäntää on huhuttu jo aiemmin seuraavaan iPhone-malliin.

Blogin mukaan Apple ei ole tyytymässä iOS-laitteiden varustamiseen pienemmällä liitännällä niiden normaalin päivitysaikataulun mukaisesti, vaan esimerkiksi keväällä julkistetusta uudesta iPadista olisi tulossa uusi laiteversio. Jos tieto pitää paikkansa, syksyn jälkeen Applen koko iOS-mallisto eli iPhone, iPod Nano, iPod Touch, uusi iPad sekä huhuttu pienempi seitsemän tuuman iPad käyttäisivät samaa pienempää liitäntää.

iMore-sivusto kertoi, että tieto iPadin päivityksestä on peräisin samasta lähteestä, joka alunperin paljasti Applen siirtyvän uuteen liitäntään. Silti useat tahot pitävät iPadin päivitysaikataulua liian pikaisena vasta runsaan neljän kuukauden ikäiselle laitteelle.



Vanha iPhone-kotelo sekä väitetty uuden iPhonen kotelo kapeammalla dock-liitännällä.

1 KOMMENTTI

hannibal_pjv1/1

Tjaa... Sehän tarjoaa vain vaihtoehdon:

a) Jos omistaa vanhempia telakoita etc, niin hommaa nykyinen versio
b) Jos et omista telakoita, niin odota pieni hetki ja osta sama laite uudemmalla liitännällä jolloin tulevaisuudessa markkinoille saapuvat laitteet ovat yhteensopivia kapulallesi.

Ongelma vain on, että kuinkahan pitkään laitteita myydään enemmän tuolla wanhemmalla liitännällä, jolle on olemassa ostajakuntaa enemmän.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT