AfterDawn logo

Apple: Mountain Lion on onnistunein OS X -julkaisu koskaan

Panu Roivas Panu Roivas
5 kommenttia

Applen uusi OS X Mountain Lion -käyttöjärjestelmä on ladattu jo kolme miljoonaa kertaa ensimmäisten neljän päivän aikana.

Mountain Lion tuo OS X:lle entistä tiiviimmän tuen iCloudille ja sosiaalisille verkkopalveluille. Apple on muuttamassa käyttöjärjestelmäänsä yhä enemmän iOS:n kaltaiseksi tuomalla sieltä OS X:n puolelle uusia ominaisuuksia.

Apple myy uutta päivitystä 20 dollarin hintaan suoraan Mac App Storesta, minkä ansiosta uusimman käyttöjärjestelmäversion päivitystahti on ollut nopea.

"Vain vuosi todella onnistuneen Lion-julkistuksen jälkeen asiakkaat ovat ladanneet Mountain Lionia yli kolme miljoonaa kertaa neljän päivän sisään, tehden siitä meille onnistuneimman julkaisun koskaan."
Phillip Schiller, Apple VP of marketing

5 KOMMENTTIA

mirkoe1/5

Lion päivitys tiputti akkukeston 2 tuntiin ja Apple ei myöntänyt ongelmaa koskaan kunnolla ja korjaamiseeen meni 6kk. Eilen latasin ML:n ja ongelma tuli tällä kertaa asennuksessa, kuten sadoille muillekin. Ongelmat luettavissa esim. täällä https://discussions.apple.com/thread/4139771?start=0&tstart=0

ELI VARMUUSKOPIOT KUNTOON ENNEN ASENNUSTA!!! Onnistunut oli ehkä Applelle rahallisesti, käyttäjille ei niinkään...

gldhl- (vahvistamaton)2/5

Ainahan sitä suositellaan ottamaan varmuuskopiot kun päivitetään uuteen versioon.
Suurimmat ongelmat johtuvat usein ensimmäisestä ruuhkasesta viikosta jolloin päivitys ja alktivointipalvelimet tukossa suuren kysynnän takia.

Loput ongelmat on lähinnä perus bugeja joita korjataan siihen tahtiin kun niitä tulee. Kymmeniä miljoonia maccejä erikokoonpanoilla ja erisoftilla aiheuttaa helposti ristiriitoja. Kuten myös wintoosalla.

ackalin3/5

Mitä maailman paras ei olekaan erehtymätön.

xxwavx1124/5

Apple on onnistunut ainakin päivityksen hinnassa, kuka nyt investoi monta sataa softaan kun sillä voi parantaa fyysistä rautaa.

jartar5/5

Originally posted by gldhl-:


Loput ongelmat on lähinnä perus bugeja joita korjataan siihen tahtiin kun niitä tulee. Kymmeniä miljoonia maccejä erikokoonpanoilla ja erisoftilla aiheuttaa helposti ristiriitoja. Kuten myös wintoosalla.


Höpö-höpö. Mountain lioniin päivitettäviä Mac-malleja on hyvin rajoitettu määrä tiukkojen rautavaatimusten takia.

Kyllä se ohjelmisto on silloin "hieman" helpompaa kuin windows koneilla joissa on lähes rajaton määrä eri kokoonpano vaihtoehtoja...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT