AfterDawn logo

Baldur's Gate: Enhanced Edition sai julkaisupäivän

Panu Roivas Panu Roivas
2 kommenttia

Takavuosien klassikko-RPG Baldur's Gate saa Final Fantasy VII:n tavoin päivityksen uuteen kuosiin Windows-koneille, OS X:lle Applen iPadille.

Osittain vanhoista Baldur's Gate -sarjan tekijöistä koostuva kehittäjätiimi on ilmoittanut Baldur's Gate: Enhanced Editionille julkaisupäivän: 18. syyskuuta. Ennakkotilaajille peli irtoaa 17,99$ hintaan.

Enhanced Edition tuo Baldur's Gaten yhteensopivaksi uusille koneille ja korkeammille resoluutioille. Lisäksi tarjolla on uusi The Black Pits -seikkailu ja kolme uutta pelihahmoa: Dorn Il-Khan, Neera the Wild Mage ja Rasaad yn Bashir.

Peliin on lisätty myös lisää hahmoääniä, ja moninpelitukea on parannettu, ja peli tukeekin yhteyksiä eri pelialustojen välillä. Peliin on tehty yli 400 pienempää parannusta, mutta näihin ei kuitenkaan kuulu alkuperäisten grafiikoiden uusimista. Vanhat tekstuurit ja muu data oli ilmeisesti surutta hävitetty aikanaan, eikä näin ollen karkeita sprite-pohjaisia hahmojakaan ole saatu uusittua.


Baldur's Gate: Enhanced Edition tulee saataville Windowsille Beamdogin latauspalvelun kautta 18. syyskuuta suoralatauksena, eikä se vaadi erillistä klienttisovellusta. Peli julkaistaan myös iPadille ja OS X:lle syyskuussa, ja Androidille myöhemmässä vaiheessa.

2 KOMMENTTIA

Bodomed1/2

oi tuo on nannaa!

PikkuPulu2/2

Uijui, pääsee viimeinkin tuota koettamaan. BG2:sta tulikin tahkottua aikalailla aikanaan.

Kui varten ei Steamiin tuota tule? Onko tuo Beamdog taas yksi sisällönjakelu järjestelmä Steamin ja Originin rinnalle?


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT