AfterDawn logo

Foxconnilta passiivijäähdytettyjä NanoPC -laitteita

Panu Roivas Panu Roivas

Maailman suurin elektroniikan sopimusvalmistaja Foxconn on esitellyt uusia NanoPC -laitteita, joissa ei ole yhtään tuuletinta.

Alunperin NanoPC AT5250:n oli tarkoitus käyttää Intelin uutta D2700 Atom-suoritinta, mutta sen myöhästyttyä tilalle on tullut 1,86 GHz D2550. Lisäksi tarjolla on toinen malli AT-5600, jossa on käytössä AMD:n E450 APU. Tehonkulutus laitteilla on 15 W työpöydällä ja 24 W rasituksessa.

190x135x38 mm kokoinen NanoPC tukee 2,5" kiintolevyjä sekä 1,8"/2,5" SSD-levyjä. Liitännöistä vastaa 2x USB 3.0, Gigabit Ethernet, HDMI, VGA, 5-in-1-kortinlukija sekä kuuloke/mikrofoniliitäntä. NanoPC tukee myös VESA-kiinnitystä.

Hintaa Foxconnin tuotoksilla on 260$ Intel-versiolla ja 280$ AMD:n APU:lla. Julkaisun luvataan tapahtuvan ensi syyskuussa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki