AfterDawn logo

Asuksen älypuhelimen ja tabletin yhdistelmä tulee Suomeen

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Elektroniikkavalmistaja Asus on julkaissut monissa positiivista hämmennystä aiheuttaneen PadFone-puhelimen ja PadFone Station -telakan Pohjoismaissa. Samaan sarjaan on saatavilla myös näppäimistö ja stylus-kynä, joten jokainen voi rakentaa juuri sellaisen kombinaation kuin itse haluaa.

Asuksen uutuuspuhelimelle on annettu 499 euron suositushinta, johon ostettu 10,1-tuumainen tablet-telakka korottaa hintaa 200 eurolla. Näppäimistö maksaa 159 euroa ja stylus-kynä 55 euroa.

Puhelimen etupuolelta löytyy 4,3-tuumainen kestävällä Gorilla-lasilla suojattu näyttö, jota on ehostettu HCLR-kalvolla. Tarkkuutta näytöllä 960x540 pikseliä. Tablet-telakan näytön tarkkuus yltää 1280x800 pikseliin. DynamicDisplay-teknologia vastaa siitä, että telakointitilanteessa puhelimen näytön kuva siirtyy sulavasti tablettiin. Myös verkkoyhteys siirtyy puhelimelta tabletille telakoinnin mukana. Suorituskyvyn takana on tuplaytiminen Snapdragon S4 -suoritin, joka tikittää 1,4 gigahertsin taajuudella. Muistivaihtoehtoja on kolme: 16, 32 ja 64 GB. Kamerasta löytyy kahdeksan megapikseliä.

2 KOMMENTTIA

Piipurkki1/2

Sieltä se lähestyy :drool:
Toivottavasti tulisi myös DNA:n tai Saunalahden hyllyille - tai mieluusti molemmille.

ArttuH5N12/2

Tuossa on kyllä jännä kapistus. Harmi että en tarvitse (uutta) puhelinta, tablettia tai läppäriä :D Mutta silti tuo kapistus jotenkin kiehtoo, etenkin se miten saumattomasti noiden yhteispeli tuntuu toimivan.

Tässä onkin sellainen laitekokonaisuus, jolle toivoisi menestystä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT