AfterDawn logo

Samsungin 55-tuumaisen Super OLED -television hinta kohoaa pilviin

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Samsung esitteli tämän vuoden alussa CES-messuilla 55-tuumaista Super OLED -televisiota, jonka se lupasi tuoda markkinoille tämän vuoden loppupuoliskolla. Aikatauluun ei ole tullut muutoksia tai tarkennuksia, mutta töllöttimen hinta on nyt paljastettu.

Samsungin mukaan hinta asettuu 55-tuumaisen mallin kohdalla yli 10 miljoonaan woniin (n. 6800 euroa), eli Super OLED -televisiota hamuavien taskuilla käydään todella syvällä. Hintaa on yli tuplaten aiemmin tänä vuonna myyntiin tulleeseen LED-pohjaiseen 8-sarjalaiseen verrattuna (Samsung UE55ES8005). LG:n 55-tuumaisen OLED-TV:n saa hieman halvemmalla, noin 9 miljoonalla wonilla.


Matti Meikäläisen lompakolle sopivia hintoja joudutaan odottamaan Samsungin TV-yksikön pomon mukaan kaksi tai kolme vuotta.

2 KOMMENTTIA

Bluejack1/2

Uutta töllöä hankintaa ajatteleville ei näemmä ole olemassakaan järkevää ajankohtaa hankkia mitään.. koskaan ainakaan halvalla. Kaikki mitä tänään ostat on jo valmiiksi koe_käyttö jätettä tai jo poistuvaa mallia..

rarehanu2/2

En kyllä ymmärrä miksi kukaan tuota tuohon hintaan edes haluaisi ostaa, koska en usko että kuvanlaatu on millään tavalla suhteessa hintaan jos vertaa parhaisiin samankokoisiin millä tahansa muulla tekniikalla toteutettuihin töllöihin hintaluokassa n.1/3 tuosta.
Vai onko jollekkin tuo katselukulma niin tärkeä tai että on muutaman millin tai sentin ohuempi näyttö.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki