AfterDawn logo

Bethesda julkisti Elder Scrolls Onlinen - katso ensimmäinen julkistusteaseri

Panu Roivas Panu Roivas
4 kommenttia

Bethesdan Elder Scrolls -pelisarja on kasvattanut pelaajakuntaansa peli peliltä, mutta tähän mennessä jokainen Elder Scrolls on ollut yksinpeli. Bethesdan luoma avoin ja rikas pelimaailma on monien mielestä ollut hyvin houkutteleva yksinpelin lisäksi myös pohjaksi moninpelille. Horisontissa siintää kuitenkin korjaus asialle: Elder Scrolls Online MMO.

Elder Scrolls Online -nimellä toistaiseksi kulkeva MMO-peli sijoittuu vuosituhat ennen Skyrimin tapahtumia, ja tapahtumapaikkana on Oblivionista tuttu Cyrodiil. Luvassa on ainakin tuttu kasa soolotehtäviä, moninpelisessioita ja PVP-taistelua. Tarkempia tietoja joudutaan ilmeisesti odottelemaan kunnes ensimmäiset esikatsaus-artikkelit julkaistaan pelilehdissä. Game Informer lupaa julkistaa lisää tietoja Elder Scrolls Onlinesta kesäkuussa julkaistavassa lehdessä.


Peliä kehittää Zenimax Online Studios Bethesdan avustuksella, ja peliä odotetaan julkaistavaksi PC:lle ja Macille vuonna 2013.

4 KOMMENTTIA

BaldAngel1/4

uijui! bethesda tehny aina ihan laatupelejä mutta aina ongelmana on ollut se että ne on yksinpelejä. Yksinpeleissä ei ole mitään pointtia. Nyt kuulostaa järkevältä.

Tore2k3z2/4

No niiin.. Oblivionia pelatessa koko ajan kidutti tieto että ei ole moninpeliä. (Skyrimiä pelaisin jos ehtisin näinä päivinä, pah.)

NHelix3/4

Tässähän on WoW:ista tutut kontrollit ja valmiit hahmoluokat, eli Elder Scrollsia löytyy vain nimeksi. Jos tekisivät aiemmista TES:stä tuttuun pelimekaniikkaan, niin varmasti olisi suuri menestys. Nyt taitaa jäädä WoW:n ja Guild Wars 2:n jalkoihin.

hannibal_pjv4/4

Graffamoottori taitaa olla sama kuin SWOTorissa, joten Scyrim on kaksi kertaa nätimpi, jopa ilman modaamista. Eli kyllähän tuossa noita kantoja matkassa piisaa.
Kovaan seuraan tässä yritetään ja saas nähä kuin käy.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki